Medimagazin logo

Eczacı uzman doktordan fazla ek ödeme alırsa...

Eczacı uzman doktordan fazla ek ödeme alırsa...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eczacının uzman doktordan daha  fazla ek ödeme alması hangi adalet ile açıklanabilir? Hem de aynı işi yapıyorsa.

 

Ben Tıbbi Farmakoloji uzmanıyım. 3 yıl TUS çalıştım. Uzman oldum. 2 defa doğu hizmeti yaptım. Devletimin benden istediklerini yaptım. Sağlık Bakanlığının bana reva gördüğü ek ödeme miktarı 1180 TL.(sabit ek ödeme) dir .Bunun dışında bir ek ödeme almıyorum. Ve ek ödeme aldığımız gerekçesi ile maaşımız da pula döndü.1850 TL. Maaş alıyorum. Aynı birimde birlikte çalıştığımız eczacı 1500 TL ek ödeme alıyor. Birçok Sağlık Bakanlığı yetkilisine durumu email ile aktardım(müsteşar dahil). Hiçbiri bu soruya cevap vermiyor.Zaten hakkımızı Allah’a havale ettik. Ben bu durumu mahkemeye taşıdım. Karşımıza yüzlerce binlerce TL.lik yok dava harcı, itiraz harcı vs istiyorlar. Hakkını araman zaten mümkün değil. Ve yıllarca mahkeme sonucu, itiraz sonucu, 3-5 yıl gibi sürelerle danıştay sonucu bekliyorsun. Atı alan üsküdarı geçmiş. Elbet bunların hesabı bir gün verilir.

 

Saygılar...

 

Dr.O.K.

eczacı
uzman
doktordan
fazla
ek
ödeme
alırsa...
Yorum (24)
gölgelice
Ne eczacısı, sağlık memuru ve hemşireden daha az toplam maaşı olan, uzman dr'lar tanırım. Üstelik genel cerrah. Hem de çok iyi bir genel cerrah; fakat endikasyonlu çalışıyor.
0
Cevapla
Jale diker algış
Bende halk sağlığı uzmanı olarak devlet hastanesinde aynı koşullarda herkesden az para alarak 5 yıl çalıştım.Duygularınıza aynen kattılıyorum,büyük haksızlık.Müdürlüğe başka bir ile tayin yaptırdım, şimdi elime ancak normal bir ücret geçmeye başladı.Diğer branşlarla kıyaslandığında yine az..
0
Cevapla
uzman biri
sayın gölgelice, arkadaş zaten alınabilecek en düşük uzman gelirine sahip (maaş + sabit döner) bundan daha düşük bir uzman doktor geliri yok, en fazla bu kadar düşebilir; yani hemşireden teknisyenden düşük alan demişsiniz ama bu arkadaştan düşük değil belirttiğiniz cerrah arkadaşın geliri; bunu belirteyim dedim; farmakolog arkadaşa da sabır diliyorum, umarım düzelir...
0
Cevapla
....yazık
ne yapılmaya çalışınılıyor anlam veremiyorum.. mesleğe yeni atılmama rağmen bu konularda o kadar çok moralim bozuluyo ki ..hep aynı tavır ..adaetli bi ödeme şekli yok doktorlara.. ne yapılması gerekiyo sorumlu yetkili hiçbi temsilcide bilinçlendirmiyo..iki yıl okuyan polis bile dr lerden fazla kazaqnıyosa yapmamamk gerek bu mesleği bırakalım onlar yapsın....
0
Cevapla
cihat ortakaya
bizde devlet hast çalışan diş hekmiyiz adesemede çalışan diş hekimi meslaktaşlarımızla aynı puanı almaktayız.onlar 3.500 döner alıyor biz ise 500 bunu neresinde adalet var.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir