Medimagazin logo

Antalya Yeni Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'ne kavuşuyor

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür yaptığı yazılı açıklamada, ihalesi Sağlık Müdürlüğünce yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir an önce hizmete açılması için tüm kaynakları etkin bir şekilde kullandıklarını bildirdi.
Antalya Yeni Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'ne kavuşuyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

50 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Kepez ilçesinde bulunan 27736 Ada 1 Nolu parselde kayıtlı 12.924 metrekarelik arsa üzerine yapılmasının planlandığı belirten Dr. Hülür açıklamasında, “Başbakanlık Olur’u ile merkezin yapım izni çıkmış, Muratpaşa Vakfı adına kayıtlı olan 7823 metrekarelik kısmın ve Kepez Belediyesi’ne ait olan 5101 metrekarelik kısmın Bakanlığımız adına tahsisi gerçekleştirilmiştir. İmar planında Sağlık Tesisi Alanı olarak düzenleme yapılmıştır. İnşaatın yapımı ve ihale sürecinin müdürlüğümüz tarafından yapılması için Bakanlıktan onay gelmiş olup ihale süreci devam etmektedir. İhalenin tamamlanmasının ardından başlayacak inşaatın tahmini bitim süresi 450 gün olarak planlanmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hizmete açılmasıyla birlikte Antalya halkı hak ettiği modern koşullarda hizmet almaya başlayacağını bildiren İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür açıklamasında şunları kaydetti:

”Çağın gerektirdiği fiziki yapısı, teknik donanımı, geliştirilmiş alt yapısı ve nitelikli insan kaynağı ile uluslararası kalite standartlarında hizmet verecektir.”

antalya
yeni
ağız
ve
diş
sağlığı
merkezi'ne
kavuşuyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir