Medimagazin logo

Şortlu hemşireyi döven saldırganın ilk ifadesi

İstanbul Maslak’ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi’ye şort giydiği için tekme atan 35 yaşındaki Abdullah Ç. gözaltına alındı. Abdullah Ç’nin ilk ifadesinde, "Giydiği şort ortama uygun değildi. Bu nedenle sinirlenip hareketi yaptım" dedi
Kaynak: POSTA
Şortlu hemşireyi döven saldırganın ilk ifadesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hemşire Ayşe Terzi, İstanbul Maslak’ta 12 Eylül günü çalıştığı hastaneden çıkıp evine giderken bindiği otobüste, kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı. Olayla ilgili çalışma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimlik ve adresini belirledi. Ardından bu akşam saatlerinde Üsküdar’da düzenledikleri operasyonda Abdullah Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Abdullah Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorguya alındı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİYMİŞ!

İşlemleri süren Abdullah Ç.’nin bir gayrimenkul şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, olay günü işinden çıkıp Çekmeköy’deki evine gitmek üzere otobüse bindiği anlaşıldı.

İLK İFADESİ: GİYDİĞİ ŞORT ORTAMA UYGUN DEĞİLDİ

Abdullah Ç’nin ilk ifadesinde, "Giydiği şort ortama uygun değildi. Bu nedenle sinirlenip hareketi yaptım" dedi.

''BUGÜN BENİM BAYRAMIM''

Saldırıya uğrayan Ayşe Terzi de teşhis için, şüpheli Abdullah Ç.’nin bulunduğu Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi.

Ayşegül Terzi, burada gazetecilere yaptığı açıklada, şüphelinin yakalanmasından mutluluk duyduğunu belirterek, "Şüpheli yakalandığı için çok mutluyum. O gün bana bayramı yaşatmadı, bugün benim bayramım" dedi.  

Olay anında otobüste bulunan ve kendisine yardımcı olan Mahir Kır'a duyarlılığı için teşekkür eden Terzi, "Otobüste, beni tanımadığı halde bana yardımcı oldu. Bana yardım eden tek kişi. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. Mahir Kır da vatandaşlık görevini yaptığını dile getirerek, "Emniyette şüpheliyi bize gösterdiler. Ben de daha önceden yüzünü gördüğüm için tandım, teşhis ettim." dedi.               

Baba Temel Terzi ise "Şüphelinin yakalandığı için ben de çok mutluyum. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Emniyet teşkilatından, bize yardımcı olan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.      
   
''KARDEŞİM ŞİZOFREN''

Öte yandan AA'nın haberine göre de Abdullah Ç.'nin abisi emniyet yetkililerine, 'Kardeşim şizofren, doktorlar tedavi olması gerektiğini söyledi, ancak o kabul etmedi' dedi. DHA

ayşe terzi
şortlu hemşire
istanbul
Yorum (4)
Cafer
Sallandiracaksin bunun gibi 50 kişiyi bak bir daha yaparlar mi?
9
Cevapla
elif Türkmen
Kemal Sunal ın bir filmi vardı. Dağdan şehre getiriyorlardı kemal sunal'ı bir kafeste. Sonra medeniyeti öğretmeye çalışıyorlardı. İşine gelmeyen kişilerin kafasına birşeyler fırlatıp yaralıyordu. İşine gelenlerede iyi davranıp öğrendiği birkaç kelimeyi tekrarlıyordu. " kırmızı tomofil tomofil. Mem me mem me." Filmin adı neydi neydi neydiiiiii. Tamam hatırladım. HANZO.
9
Cevapla
Frankie Bellevan
Müslümanı zahmet edip niye yakalamışlarki !? 1-Geçmiş Bayramını kutlamak için mi ? 2-Tebrik edip , çok başarılı çalışmalarının devamını dilemek için mi ? 3-" Tamam kendini fazla kasma , Relax ! Serbestsin.." demek için mi ?
11
Cevapla
Ali
Hem şizofren ilacını kullanma sonra milleti dov öldür sonra da tekrardan şizofrenim ayağına cezadan yirt. Cezai mueyyedesi yok diyen hekime vebali gelsin inşallah. Sonra da senin ailenden birini de darp etsin inşallah.
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir