Medimagazin logo

TDB: Muayenehanelerle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor

TDB: Muayenehanelerle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SGK’nın başta muayenehaneler olmak üzere özel sağlık kurum ve kuruluşlarından hizmet alınmasına yönelik 22 Mayıs 2012 tarihinde basında yer alan haberler üzerine Birliğimizce bir açıklama yapma zarureti doğmuştur.  

Bilindiği gibi 17.01.2012 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK ile yapılan görüşme sonrasında hizmet alım süreci görüşmelerine yeniden başlanmış ve heyetlerle ilk toplantı 29.03.2012 tarihinde yapılmıştır. Bu toplantıya ilişkin açıklama, aynı gün web sitemizden kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyurulmuştur.  

SGK ile yapılan bu toplantı çerçevesinde kurumların kendi çalışmalarını yaparak ilerleyen günlerde tekrar bir araya geleceğini ve hali hazırda hizmet alımı görüşmelerinin devam ettiğini bir kez daha meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

tdb:
muayenehanelerle
ilgili
görüşmelerimiz
devam
ediyor
Yorum (4)
şahin öztürk
Gelişmelerden tdb nin haberinin olmadığı anlaşılıyor..Enteresan..
0
Cevapla
k.k
hizmet alım sözleşmesi imzalanırsa belli bir miktar üzerinden kota konularak olur ,oda zor açıkcası
0
Cevapla
aylin dağcı
özellere kota düşünülüyorsa eğer adsm lerde çalışan hekimlere niye kota konulmuyor nerdeyse puan almak için gece bile kurumda yatacaklar üstelik puan karşılığı para kazansalar canım yanmayacak 1 det karşılığı 2-3 lira 1 kuron 5 lira gövdeyse 1 lira total 15 lira yani garsona utanıp bahşiş veremiyeceğiniz rakamlar bunu herkes anladı da bir tek doktorlar anlamıyo
0
Cevapla
TMR
Kamuda kota değil ama tavan var.Aynı şey ama ismi farklı.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir