Medimagazin logo

'2 dakikada bir randevu' iddialarına hastaneden açıklama

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, hastanelerinde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
Kaynak: AA
'2 dakikada bir randevu' iddialarına hastaneden açıklama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hastanenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bazı sosyal medya mecralarında yer alan, hastanemizde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür bir uygulamanın hastanemizde gerçekleşmesi mümkün değildir." ifadeleri kullanıldı.

İlgili görüntülerin hastane bilgi sisteminde yapılan bir güncelleme sırasında sehven iptal edilmiş randevuların tekrar ekrana yansıması sonucu ortaya çıktığı belirtilen açıklamada, "Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde yer alan gerçek randevularla bu görüntünün bir ilgisi bulunmamaktadır. Sorunu en kısa sürede çözmek adına hastane bilgi yönetim sistemlerimiz üzerinde çalışmalarımıza devam etmektedir." denildi.

Bilkent Şehir Hastanesinden '7/24 uzman hekim poliklinik' açıklaması
 

goztepe prof dr suleyman yalcin sehir hastanesi
muayene
hastane
randevu
Yorum (3)
Mert korkmaz
memleketi̇mi̇zde en sik kullanilan 2 keli̇me: 1. şey 2. sehven :) her yere uyar
5
Cevapla
Uzm Dr
1-fazla kıyakçılığın sonu ayakçılıktır.2-tavizler bir süre sonra hak olur 3-vurun abalıya 4-sen esek olursan semer vuran çok olur. bu sözlerin hepsi sehven yazılmıştır
5
Cevapla
Yaşar Bülent
tabip odası öyle demiyor.bu randevuları iptal ettirmek için hastane yönetimine başvurulmuş ancak düzeltememişler.tatmin edici bir cevap değil
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir