Medimagazin logo

Aile diş hekimliği geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, aile hekimliğinin ardından aile diş hekimliğini de hizmete alacaklarını ifade etti.
Aile diş hekimliği geliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere İstanbul'dan Edirne'ye geldi. DSİ sosyal tesislerinde basın toplantısı düzenledi.


 Müezzinoğlu, aile hekimleriyle çok başarılı hizmetlere imza atıldığını ifade ederek, bunun yanına diş hekimliğini de hizmete alacaklarını söyledi. Müezzinoğlu, "Biz aile hekimlerimizle çok başarı hizmetlere imza attık. Hamile bir annenin, birinci ayından itibaren hamileliğini takip eden, yeni doğan bebeğin, doğduğu günden itibaren bütün aşılarını takip eden güçlü bir aile hekimliğini sistemini kurduk. Şimdi bunun yanına aile diş hekimliği de getiriyoruz. Çocukların 3 yaşından itibaren ağız, diş sağlığını sağlıklı bir şekilde götürebiliyorsak, esasında bütün fiziksel sağlığı açısından da çok önemli bir koruyucu sağlık hizmetini de hizmete sokuyoruz. Biz hep daha iyinin daha güçlü hizmetin yanında, arkasında koşuyoruz" diye konuştu.

aile diş hekimliği
Yorum (5)
murat
"aile hekimleriyle çok başarılı hizmetlere imza attık " söylemi gerçekten çok düşündürücü.Ayrıca ADSM lerden yeterince hizmet alamıyoruz, kompleks bir durumla karşılaşınca diş hek. fakültesine sevkediliyor,tabiki teknik imkanlar ve uzman personelin olmamasından dolayı.Dolayısıyla aile hekimliğindeki diş hekiminden vatandaş ne kadar hizmet alabilecek. Halk Sağlığı ve Toplum Sağlığı merkezlerinde de diş hekimi var bunlarda pekala çok önemli(!!!) koruyucu sağlık hizmetini verebilir.Bu yeni uygulamayla sanki bir kaç seneye sayısı epey artacak olan diş hekimlerine istihdam sağlama amacı güdülmüş.
0
Cevapla
süzer
her seçim öncesi mutlaka bu konu konuşuluyor....
0
Cevapla
Reis yılmaz
Aslında aile cerrahı,aile pediatristi,aile psikiyatristi,aile nörosirürjisti,aile radyoloğu da olmasının önü açılmalı şahsen ben her mesleğin aile için olanından da olsun istiyorum artık...
0
Cevapla
mustafa
bu uygulamanın işsiz dişhekimlerini işe almaktan başka amacı yok. zaten bir sürü dişhekimi var tsmde, hastanede. bu işi onlarla rahatlıkla yaparsın. ne gerek var buna?
0
Cevapla
ailekölesi
Diş hekimi arkadaşlar aman biz yandık siz de yanmayın.kesinlikle hiç düşünmeyin bile.iş güvencemiz yok hergün bakanlık yeni bir görev Tanımı ekliyor 200ü geçti görevlerimiz Geleceğimiz belirsiz halk sağlığı herseye ceza veriyor 44000 kişi ceza aldı zaten 40000kişi personel sayısı herkesin maaşı artıyor bizimki hersene düşüyor.. Ayrıca ceza alan personelin maaşı da kesiliyor hemen hemen maaşı kesilmeyen yok gibi ...olabildiğince uzak durun hepimiz sinir hastası olduk..aman kendinizi koruyun bizi de en başta şeker gösterip çocuk kandırır gibi kandırdılar sakın siz iyi numaralarına kanmayın.bende size abla tavsiyesi hele bayanlar hiç düşünmesin kafayı yemeniz garanti ben yedim ordan biliyorum
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir