Medimagazin logo

Devlet Hastanesi Başhekimi: Yarın Cildiye Profesörümüz poliklinik yapacak!

Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Muğla Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı.
Devlet Hastanesi Başhekimi: Yarın Cildiye Profesörümüz poliklinik yapacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 MUĞLA-Öğretim üyeleri göreve başlamaları nedeniyle Devlet Hastanesi Başhekimi Fahri Tuna’yı ziyaret etti. Muğla Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fahri Tuna, üniversite ile 26 Nisan tarihinde imzalanan protokol gereği Tıp Fakültesi’nde görevli öğretim üyelerinin 2 Mayıs tarihinden itibaren Muğla Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başladıklarını söyledi.


“HASTANEMİZİN KALİTESİ ARTACAK”
Protokol çerçevesinde öğretim üyelerinin Muğla Devlet Hastanesinde hizmet vereceklerini anlatan Tuna, “Hocalarımızdan isteyenler poliklinik hizmeti verecek, isteyenler eğitimleri verecekler. Sağlık Bakanlığı ve Üniversiteden asistanlar gelecek. Hastanemiz eğitim uygulama merkezi haline gelecek. Protokolle hastanemizin kalitesi artacak. Yeni kadrolarla hastanemiz epeyce zenginleşmiş olacak. Yarın Cildiye Profesörümüz poliklinik hizmeti vermeye başlayacak. Diğer hocalarımız da peyder pey çalışmalarına başlayacaklar” dedi.

devlet
hastanesi
başhekimi:
yarın
cildiye
profesörümüz
poliklinik
yapacak!
Yorum (16)
doç
birincisi, dermatoloji zaten poliklinik bazlı bir çalışma sistemidir. ikincisi, demek ki bu profesör arkadaş bilimsel etkinlik olarak pek bir şey yapmayacak, çünkü bilimsel çalışmaların ne kadar zahmetle hazırlandığını bu işleri yapan herkes bilir. üçüncüsü, hoca aktif olarak poliklinik yapacak asistan da heralde krioterapileri yapacak, yakında yerlere paspas atarsa şaşırmamak lazım. dördüncüsü, zaten verilen bir hizmetin bu şekilde sunulması gerçekten çok rahatsız edici oluyor.
0
Cevapla
dr silver
reklam kokan harekeler bunlar maykk....demişti reklam filmisnde sadece gülerim bakalım sayın hocamız kaç gün daynacak :)))
0
Cevapla
BA
helal olsun beeeee kim tutar profesörlerimizi.. Aslında diğer taraftan düşünüyorumda aile hekimliği intibak eğitimi vardı 3 gün sürüyor. sonra hizmet puananına göre merkezi bi yer kuradan çıkabiliyor. İstekli profesör hocalarımız bence bu alternatifide değerlendirmeli. Gazetelerde de sansasyonel yer bulur bu girişim. başlık şöyle olur sanırım: Ailenizin profesörü ev ev hizmet verecek... Şaka bir yana hocamıza poliklinik hizmetlerinde başarılar diliyorum.
0
Cevapla
gölgelice
Breh! breh! breh! Ver gazı, ver gazı! Cildiye profesörünün işi cildiye polikliniği yapmak değil ki! Uzman yetiştirmek, kendisine danışılan hastaları konsulte etmek, yayın yapmak... Aile hekimleri, uzmanlar neye bakacak.
0
Cevapla
Timur DİDİNEN
Bravo o PRO fesöre !!!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir