Medimagazin logo

Doktorlar 'nasıl bir ortamda çalıştıklarını' sosyal medyada paylaştı

Doktorlar, halen hasta kabul etmeyi sürdüren Haydarpaşa Numune Hastanesi acil servisindeki tadilatla ilgili görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Cam kırıklarının kartonla kapatıldığı ortaya çıktı. Hastane yönetimi bir asistan doktor hakkında soruşturma başlattı.
Kaynak: GAZETE HABERTÜRK - Ceylan SEVER
Doktorlar 'nasıl bir ortamda çalıştıklarını' sosyal medyada paylaştı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Haydarpaşa Numune Hastanesi Acil Servisi’nde 1 aydır devam eden tadilat çalışmaları sürerken birçok alanın camlarının kırık olduğu, bazı açık alanların kartonlarla kapatıldığı ortaya çıktı. Görüntüleri, doktorlar sosyal medyada paylaştı.

Paylaşılan fotoğraf ve yazılarda “Dışarıda yağmur, soğuk içeri giriyor. İnşaat var ama hasta gelmeye devam ediyor”, “Çalışan ya da hasta... Kimin sağlığına uygun?”, “Kırmızı alanda merkezi oksijenizasyon yok. Oksijen tüpü ile çalışılıyor”, “112 her türlü hastayı getiriyor şu anda. Oksijen tüpü biten hastaların satürasyonu düşüyor, biz fark edince tüpü değiştiriliyor” yazıları dikkat çekti.

İstanbul Tabip Odası’ndan temsilcilerin önceki gün doktorların sorunlarını dinlemek için Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne gittiği öğrenildi. Hastane yönetiminin dün acil serviste doktorlarla görüşüp tadilatlar için 10 günlük süre istediği ileri sürüldü. Fotoğraflarda kartonlarla kapatılan pencereler kartonpiyerle kapatılırken haricen ısıtıcı getirileceği de belirtildi.

ACİL İÇİNDE İNŞAATA DEVAM

Doktorlar, acil servisin içerisinde inşaat makinelerinin çalışmaya devam ettiğini belirterek “İnşaatın tüm tozu, pisliği, gürültüsü acilin içerisinde, bu yüzden hastaları muayene etmekte zorlanıyoruz. Alan daraldı ve hasta yoğunluğu aynı seviyede bu yüzden yer sıkıntısı da yaşıyoruz” şeklinde açıklamada bulundular.

'KIRIK CAMI BİLDİRMEDİ' DİYE!

Hastane yönetiminin konuyla ilgili bir asistan doktor hakkında camın kırık olduğunu yönetime bildirmediği gerekçesiyle tutanak tuttuğu ileri sürüldü.

sosyal medya
haydarpaşa numune hastanesi
çalışma ortamı
acil servis
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir