Medimagazin logo

Bıçaklanarak öldürülen doktorun adını taşıyan hastaneyi basıp bıçaklarla saldırdılar

Gaziantep'de 10-15 kişilik bir grup, dün hastalarıyla ilgilenilmediği iddiasıyla, adını bir hasta yakını tarafından öldürülen Dr. Ersin Arslan'ın adını taşıyan hastaneyi basarak çalışanlara bıçak çekti. Saldırganları jandarma biber gazı sıkarak önleyebildi.
Bıçaklanarak öldürülen doktorun adını taşıyan hastaneyi basıp bıçaklarla saldırdılar
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, akşam saatlerinde Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde meydana geldi. Hastaneye getirilen bir kadın tedavisinin ardından taburcu edildi. Evine döndüğünde yakınlarına, doktorların kendisiyle ilgilenmediğini söyleyince 10-15 kişilik bir grup hastaneyi bastı.


Doktorlarla saldırganlar arasında başlayan tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü ve gruptakilerden bazıları, bıçaklarla doktor ve hastane güvenlikçilerine saldırdı.

Bu sırada cezaevinde görevli olan ve görev için hastanede bulunan jandarma ekipleri saldırganlara biber gazı sıkarak dağıttı. Bu esnada bir özel güvenlik görevlisi koluna aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Tüm bu yaşananlar hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayla ilgisi bulunan 3 şüpheli göz altına alınarak sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

  
Hastane öldürülen doktorun adını taşıyor

17 Nisan 2012 tarihinde 17 yaşında bir kişi, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 80 yaşındaki dedesinin ölümünden sorumlu tutuğu Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Ersin Arslan’ı, göğsünden ve karnından bıçaklayarak öldürmüş, cinayetin ardından zanlı tutuklanırken, ölen Dr. Ersin Arslan’ın ismi ise görev yaptığı hastaneye verilmişti.

sağlıkta şiddet
ersin arslan hastanesi
Yorum (5)
big
Bir ümidim yok ama yine de alınması gereken tedbirleri sıralayayım : 1- acilen hastane girişlerine x ray cihazları koyulmalı, silah ve bıçak sokulmamalı. 2- güvenlik artırılmalı ve polis mutlaka olmalı. 3- en ufak bir saldırı asla cezasız kalmamalı, saldırgan yargılama bitene kadar tutuklu kalmalı. 4- cezalar asla ertelenmemelidir.
17
Cevapla
dr.ali
SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIKTA ŞİDDETİ TEŞVİK ETMEMELİDİR.HASTA HAKLARI VE HASTA MEMNUNİYETİ ADI ALTINDA SIK SIK SALDIRILARA UĞRUYORUZ.HASTAMIZI SEVK EDEMİYOR VE UZMAN KONSÜLTASYONUNDA ÇOK SORUNLAR YAŞIYORUZ.SAĞLIK BAKANLIĞI ACİLLER İLE İLGİLENMEMEKTEDİR.
11
Cevapla
m. murat
Haberin görseline dikkat! Yine elleri belinde olayı izleyen bir güvenlik görevlisi...
14
Cevapla
Melike Öztürk
Bu haberlerlerin basında yeralmasını ben uygun bulmuyorum, çünkü insanlar örnek alıyor, kimse vah tüh sağlık çalışanına yapılan eziyete bakın demiyor, kendi de aynı davranışı sergiliyor, kaç hastadan duydum 'sen benim vergimle maaş alıyorsun' ' siz doktorlara yapılan az bile' vs. Bu haberler saygınlık kaybımızın artmasına neden oluyor...
18
Cevapla
türkay özcan
PES.......
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir