Medimagazin logo

Çıtır dedi, hem Tv programına hem de üniversitedeki görevine veda etti

Show TV canlı yayınında “11 yaşındaki kızlar çıtır olur" cümlesiyle büyük tepki çeken Dr. Cihan Aksoy, program yaptığı NTV'den kovuldu.
Kaynak: HÜRRİYET
Çıtır dedi, hem Tv programına hem de üniversitedeki görevine veda etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Aksoy, konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve "hiçbir art niyet taşımayan bir kelimenin buralara çekilebileceğini hiç düşünmemiştim." dedi.

Türk toplumundan özür dilediğini söyleyen Aksoy, "Yaşadığım bu üzücü olayın ardından sunuculuğunu üstlendiğim televizyon programıma ve üniversitedeki görevime veda ettiğimi bildirir, Türk izleyicisinin yıllardır göstermiş olduğu ilgi, sevgi ve candan yakınlık için teşekkür ederim." diye konuştu.

 

Show TV'de “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programına konuk olan Dr. Cihan Aksoy'un canlı yayında “11 yaşındaki kızlar çıtır olur” sözleri tepkilere neden olmuştu. Bu sözlerin ardından Dr. Cihan Aksoy'un NTV'deki “Canım Doktor” programına son verildi.

DR. AKSOY'DAN AÇIKLAMA

Dr. Cihan Aksoy konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Aksoy, açıklamasında şunları söyledi:

"Yaşamım boyunca iyi bir insan, iyi bir hekim olmaya ve elimden geldiğince herkese iyilik yapmaya çabaladım. Televizyon programlarında da, öğrencilerime verdiğim derslerde de insanların hastalıklardan korkmadan, üzülmeden şifa aramasını ve tedavide doğruyu görmesi için çabaladım. 

Katıldığım bir televizyon programında endişeli bir anneden gelen soruya, kendisini rahatlatmak amacıyla söylediğim ve hiçbir art niyet taşımayan bir kelimenin buralara (Narsist pedofil...) çekilebileceğini hiç düşünmemiştim. Bu sabaha kadar da kötü bir şey söylediğimi anlamamıştım. Zira iyi niyetle söylediğim kelimenin argo anlamını gerçekten bilmiyordum. Bu nedenle bugüne kadar sevgisini ve güler yüzünü esirgemeyen Türk toplumundan özür diliyorum. 

Yaşadığım bu üzücü olayın ardından sunuculuğunu üstlendiğim televizyon programıma ve üniversitedeki görevime veda ettiğimi bildirir, Türk izleyicisinin yıllardır göstermiş olduğu ilgi, sevgi ve candan yakınlık için teşekkür ederim. "

NE OLMUŞTU

Show TV’de “Zahide Yetiş’le” isimli sabah programında sunucu Zahide Yetiş, konuk Dr. Cihan Aksoy’a “Seyircimiz 11 yaşındaki kızının dizlerinden çıtırdama sesi geldiğini söylüyor. Ama Hocam 11 yaşında kızım demişler de bizim de dizlerimizden geliyor zaman zaman… Neden?” sorusunu yöneltmişti. Bu soruya esprili dille yanıt vermek isteyen ünlü doktor büyük bir skandala imza attı. Aksoy, “11 yaşındaki kızlar çıtır olur. Dizleri de çıtırdar. Siz de daha çıtırsınız demek” diyerek yanıt vermişti.
 

cihan aksoy
canim doktor
zahide yetis
Yorum (8)
dr
hekim olarak ben de faydalanıyordum..bazen uçuyordu ancak çoğu kez az-öz çok şey verebiliyordu. ayrılışına üzüldüm
25
Cevapla
IRGAT
Bence tamamen artniyetsiz söylenmiş ...cümlenin devamında kafiye olsun diye söylenmiş bir cümle gibi duruyor...tepki fazla abartılmış...küstürmeye gerek yoktu... sağlık olsun!
36
Cevapla
Frankie Bellevan
Asıl Kabahat böyle Soytarıları , Laf ebelerini ekrana çıkaranlarda...
34
Cevapla
Jane Doe
İnsanlar pedofili , öz kızına tecavüz eden adam vs haberleirnden etkilendiler. Her kelimeyi, her sözü bu yana çekmeye başladılar. Tipik Amerika, Avrupa ülkeleir gibi olduk. Sokakta gördüğümüz sevimli bebeklere bile dokunmakta gülmekte çekinir olduk, kadınlar bile çekinir oldu. Maalesef kadın hekimlerin bile hasta bakarken cinsel istismar yapmakla suçlanacağı ve muayene esnasında batılıların söyleyişi ile " şaperon" bulundurmak zorunda kalacağı günler uzak değil. Bu toplum böyle sapık değildi, her lafın altında cinsellik arar değildi. Ne oldu bu topluma? Doktor bey densizlerin lafı başka tarafa çekmeleri yüzünden güne gitmiş görünüyor. Hiçbir pedofil veya sapık televizyondan" ben pedofilim, ben sapığım" diye kendini ifşa etmez, öyle değil mi? Saçmalamışlar. Geçmiş olsun beyefendi. Maalesef Türkiye'deyiz ve maalesef bu dönemde doktorluk yapmaz zorundayız.
19
Cevapla
İzah
İşin ciddiyetinden taviz vermek hele de bu kadar aşırısı çok gereksiz.Adamı böyle ters düz eder.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir