Medimagazin logo

Çocuk doktoru kazada ağır yaralandı

Ordu’nun Ünye ilçesinde kadın doktor, hastane ününde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.
Çocuk doktoru kazada ağır yaralandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edinilen bilgiye göre, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Sultan Demir Maral (45), sabah 05.00'te serviste rahatsızlanan bir çocuğu muayene etmek için görev yaptığı Ünye Devlet Hastanesine gitti.

Hastanede muayene işlemlerini tamamlayan Maral, bir süre sonra 52 LB 335 plakalı otomobiline binerek hastaneden ayrıldı.

Hastanenin önündeki kavşaktan karşıya geçmek isteyen Maral'ın otomobiline, Samsun'dan Trabzon istikametine giden Esra Ç. (25) yönetimindeki 55 EC 344 plakalı otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Maral'a, Ünye Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldı.

Durumunun kritik olduğu ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Maral, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, kazanın ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Ünye Devlet Hastanesi doktorlarından Sultan Demir Maral, hastaneye icapçı olarak geldikten sonra evine dönerken trafik kazası geçirmiş, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi acil servisine kaldırılmıştır. Hastamızın şuurunun açık ancak 1-2 günün kritik olduğunu öğrendim. Allah şifa versin." ifadesine yer verdi.

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Küçükoğlu da yazılı açıklamasında kazayı büyük üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, Maral'a acil şifalar diledi.

trafik kazası
ordu
unye devlet hastanesi
dr. sultan demir maral (
Yorum (5)
esedef
Sayın meslektaşıma geçmiş olsun diyorum.Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.
4
Cevapla
Mehmet Karareniz
İcap zulümdür bence.. Evden apar topar uyku sersemi git kalk muayene et geri gel uyuma tekrar git gel uykusuz polikliniğe devam et olacağı bu. Belli branşlarda nöbet tutacak doktorun yoksa ortak havuzlar olur, hasta doktorun olduğu merkezde değerlendirilir. Hasta da o hastanede ilgili uzman olduğunu bilir muhatap bulur... Yazık
14
Cevapla
Özgür
Öncelikle büyük geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur.Bu kadar emek verilen gece gündüz çalışılan bu mesleğin hakkettiği maaşlar çok az.Tahsilsiz yata yata çuvalla para kazanan insanların olduğu ülkede doktorların fazla kazandığını söyleyen cahilleri Allah bilidiği gibi yapsın
10
Cevapla
bozeren
büyük geçmiş olsun.
2
Cevapla
Pınar arDa iSmam
ALlaHım aciL SiFa VerSin SuLtan Hanım'a Benim ogLum Su kayBınDan bayıLiyorDu iShaLdı Ve bilmiyordum aallaHım bin kere razı olsun SulTan hanım Hemen arDa ogLuma yatıS yapTı 11 Gün çok iyi BakTı köyDe oturDum için pazar günü taburcu oldum araba yoktu Allah razı olsun beni o gün haStaneDe miSafir eti oğluma serom taktı tekrar mikropta karşı Sabah eve gittim hep DuaLar Et'im Sultan Hanım'a inSallah aLlahım SiFa verSin bu güzeL RAMAZaN ayınDa kimSeyi darDa bırakmasın biZiDe Dahil âmin inS
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir