Medimagazin logo

Doktor çifti darbeden iki kişi tutuklandı

Artuklu ilçesinde, hastanede doktor çifti darbeden ve usulsüz rapor almak istediği ileri sürülen hasta ile beraberindeki kişi tutuklandı
Kaynak: AA
Doktor çifti darbeden iki kişi tutuklandı
Fotoğraf: DHA
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mardin Devlet Hastanesinde görevli endokrinoloji uzmanı Davut Sakız ile enfeksiyon hastalıkları uzmanı olan eşi Ayşe Sakız'a, mesai sonrası kreşteki çocuklarını almak için gittikleri Yenişehir Mahallesi'nde saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan C.B. ile beraberindeki Y.B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.


Doktor çift rapor vermedikleri gerekçesiyle cadde ortasında saldırıya uğradı: 2 kişi gözaltında 


Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Mardin Devlet Hastanesinde görevli endokrinoloji uzmanı Davut Sakız ile enfeksiyon hastalıkları uzmanı olan eşi Ayşe Sakız, dün mesai bitiminde kreşte bulunan çocuklarını almak için Yenişehir Mahallesi'ne gitmiş, araçlarını Ravza Caddesi'nde park etmiş, bir süre kendilerini izleyen ve 10 gün önce usulsüz rapor almak istediği ileri sürülen C.B. ile beraberindeki Y.B. tarafından darbedilmişti.


Sağlık çalışanları eylemde: 'Kınamacı yaklaşımlarla yetinerek bu sorun çözülemez' 


Vücutlarının çeşitleri yerlerinden yaralanan doktorlar, 112 Acil Servis ekiplerince Mardin Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

mardin devlet hastanesi
sağlıkta şiddet
davut sakız
ayşe sakız
Yorum (2)
Mustafa necati Sert
Hastada tutuklandığına göre denildiği gibi çocuk değilmiş.raporda ki teşhis testiküler hipofonksiyondu ve bir aylık 3 doktor imzası ile çıkıyordu.arkadaşlar bunlar bana viagra veya cilialislerini devlete ödetmek istiyor gibi geldi.saldırganlar cezai ehliyeti olmayan kişiye saldırtıyor ve bmw 316 ile olay yerinden kaçıyorlar.avukatıda görüntüden haberi yok ayağı kayıp düşmüş diyor.
25
Cevapla
sedat
yalan,yalan kimsenin tutuklandığına inanmıyorum.doktor a sövmek ve dövmenin bu kadar çok teşvik edildiği (özendirildiği) bir yer olabilir mi?,sanmıyorum.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir