Medimagazin logo

Doktora yine şiddet!

Tatvan Devlet Hastanesinde görevli bir doktorun hasta yakınları tarafından darp edildiği belirtildi
Kaynak: AA
Doktora yine şiddet!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bitlis'in Tatvan Devlet Hastanesinde görevli Kardiyoloji Uzmanı Emre Ertürk'ün hasta yakınlarınca darp edildiği bildirildi.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Erdinç Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, kalp krizi geçirdiği için hastanenin acil servisine getirilen Abdulbaki Demirkol'un hemen yoğun bakıma alındığını ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi.

Demirkol'un yakınlarının yoğun bakım ünitesine girerek Kardiyoloji Uzmanı Emre Ertürk'e saldırdığını ifade eden Eren, şöyle devam etti:

"Tehdit ve hakaretlerin ardından darp edilen Ertürk, diğer sağlık çalışanları tarafından hemen acil servise alındı ve ilk müdahalesi yapıldı. Şiddet sonrası yüz ve kafa bölgesinden darp alan doktor arkadaşımıza iş göremez raporu verildi. Hastanede gece gündüz, yaz kış demeden acil hastalara müdahale ederek, çok sayıda kalp krizi hastasına başarılı bir şekilde anjiyografi uygulayan ve hayat kurtaran uzman doktor arkadaşımız başta olmak üzere diğer sağlık çalışanlarımıza yapılan hakaret, küfür, tehdit, darp ve şiddeti kabul etmiyoruz ve yapanları kınıyoruz."

Darp edilen doktor Ertürk'ün tedavisinin devam ettiği, olaya karışan bir kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

şiddet
doktor
hekim
Yorum (6)
bigmucahid
Bir haber değeri yok. Vakayı adiyeden
11
Cevapla
postenflamatuar
Bu ülkede saldırı kanunların garantisi altında cezasız kalıyor. Sanırım bu saldırıya "niteliksiz adam yaralama" deniyor. Devlet yaralamanın niteliksiz olanlarını affediyor. Meslekten istifa etmeye bakın. Arada bazı saf öğrenciler doktor olacağım diye gerine gerine söylüyor. Ben de belaya bulaşmaktan, kavga ve şiddetten hoşlanıyorsan harika bir meslek sahibi olacaksın diyorum.
17
Cevapla
Tacettin Mirzaoğlu
Çok geçmiş olsun değerli ve çalışkan dostum. Yani diyecek laf bulamıyorum inan o kadar gece gündüz çalış, her gece birkaç kez acile gidip müdahalelerde bulunup hayat kurtarmaya çalış sonra kendini bilmez hadsizin teki gelsin seni darp etsin,çok yazık çok...
18
Cevapla
acilde
acillerde devamlı korkunç saldırı ve hakaret var.fakat hep kaçıyoruz çünkü kanunlar bizi korumuyor.saldırıları sağlık bakanlığı teşvik ediyor dememiz daha doğru olur.
3
Cevapla
selimileri
Cehalet kol geziyor o bölgede, geçmiş olsun meslektaşıma ....
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir