Medimagazin logo

Doktordan Başhekimliğe 'mesai' cevabı!

Mesai saatlerinde 'yerinde olmayan' doktor: Bir dahaki sefere tuvalete ihtiyacım olduğunda tarafınıza bildireceğim!
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Doktordan Başhekimliğe 'mesai' cevabı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hekimlerin çalışma şartlarının zorluğu ile ilgili hastalardan gelen 'anlayışsızlığa' bir çok örnek görmüştük. Ama son örnek bunlaran çok farklı. Bu kez Başhekimliğin 'anlayışsızlığı' söz konusu. Ancak doktordan da tokat gibi bir cevap geldi. İşte doktorun cevabı:


19.02.2016 tarihinde mesaime her zamanki gibi zamanında geldim. Ameliyat hastalarımı ziyaret edip tedavilerini düzenledim. İshal olduğum için yarım saat kadar büyük tuvalet ihtiyacımı giderdim. Bir dahaki sefere tuvalete ihtiyacım olduğunda tarafınıza bildireceğim. Çok özür dilerim.

 

 

Başhekimden o doktora cevap!

 

mesai
doktor
cevap
Yorum (19)
tugrul
Bugün hastane yöneticiliği koltuğunda oturanların yarın o koltuk altlarından alındığında yine polikliniğe ineceklerini unutmamaları gerekir.
11
Cevapla
Abdullah
Doktorun mesaisi olmaz. Gecesi-gündüzü olmadan her çağrıya hastaneye koşan, imkân olmadığı için icap ertesi bile çalışmaya devam eden adamın mesaisi mi olur? Doktor zaten her an mesaide sayılır.Gece gelir, saatlerce ameliyatta kalır mesai olur. İşini aksatmadan, vatandaş şikayetine sebebiyet vermeden çalışan hekime esnek davranmak lâzım.
16
Cevapla
ömer akpınar
Gerçekten mesaiyi suistimal etmeyen bir hekimse , yazan doktora helal olsun diyorum.
10
Cevapla
bozeren
hepiniz benim dediğim noktaya geleceksiniz. ama er, ama geç.
3
Cevapla
doktor
acilde tek hekimim.WC ye bile gidemiyorum.doktor nerdeee diye bağırıyorlar.acillerde huzur yok.devamlı saldırı ve stres var.acilde tek hekim hasta bakmak çok zor.bakanlık acilleri sıkıntılı bir yer haline getirdi.
24
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir