Medimagazin logo

‘Dostlara hoşça kal’ dedi

Medimagazin Köşe Yazarı, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Haldun Güner emekli oldu
Kaynak: MEDİMAGAZİN
‘Dostlara hoşça kal’ dedi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Güner için Gazi Üniversitesi Dekanlık toplantı salonunda veda töreni düzenlendi.  Törene, Gazi Üniversitesi Rektörü Süleyman Büyükberber, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Benekli, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim görevlileri, Haldun Güner’in meslektaşları ve öğrencileri katıldı.

Duygusal anların yaşandığı törende, Gazi Üniversitesi Rektörü Büyükberber  ve Tıp  Fakültesi Dekanı Benekli, Haldun Güner’e hizmetleri için teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. 

Haldun Güner 2001 yılından bu yana Medimagazin Gazetesi köşe yazarlığı yapıyor.  Tıp alanında birçok kitabı olan Güner’in, Medimagazin köşe yazılarından derlediği beş adet kitabı bulunuyor.

 

Kırk iki yıllık meslek hayatında pek çok başarılı çalışması olan Güner,  Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Jinekolojik Onkoloji ve Ürojinekoloji Birimi,  Kolposkopi Ünitesi kurulması, aile planlaması interaktif eğitimlerinin başlatılması, ürojinekolojide ilk workshop çalışması ve ilk ulusal aile planlaması kongresini düzenlemesi faaliyetleri ile Türkiye’de ilklere imza attı.

Kontrasepsiyon ve Üreme Sağlığı Derneği’ni de kuran Güner’in öğrencileri ve çalışma arkadaşları hem çalışma disiplini hem de sosyal yönden kendilerine örnek aldıklarını ifade etti.

haldun güner
gazi tıp
kadın doğum
emeklilik
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir