Medimagazin logo

Dövülen doktorun kırık koluna platin takılacak

İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde muayene ettiği bebeğin babası tarafından geçen hafta dövülerek kolu kırılan genç doktorun koluna, platin takılmasının gerekebileceği öğrenildi.
Dövülen doktorun kırık koluna platin takılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR -Edinilen bilgiye göre Doktor Murat Güzel, hasta bebeğin dosyasını incelerken bebeğin babası, hastaneden bebekle birlikte ayrılmak istedi. Doktor Güzel, böyle bir haklarının olduğunu ancak, bebeği başka bir doktora götürmeleri konusunda aileyi uyardı. Bebeğin babasının hastalık ile ilgili belgeleri görmek istemesi üzerine, dosyaları aileye getiren ve durumu izah etmeye çalışan doktor, beklemediği bir saldırıya maruz kaldı. Bebeğin babası doktorun üzerine atlayarak, doktoru yere düşürdü ve o esnada Genel Cerrah Murat Güzel'in kolu iki yerden kırıldı.


Kırık kolunu tedavi için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi olduktan sonra oğlu genel cerrah Murat Güzel'in kolunu kıran şahsa tepkili olan babası eski Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Başkan Vekili Mevlüt Güzel, "Doktorlarımıza bu şekilde saldırıların olması çok üzücü. Sadece benim oğlum diye değil, bu ülkede birçok hastanede gecesini gündüzüne katan doktorlarımızın güvenliği sağlanmalı. Oğlumun kolu kırık olduğu için şu anda çalışamıyor. Hastalarıyla ilgilenemiyor. Ayrıca şaşırtıcıdır ki, oğluma saldırıda bulunan şahıs serbest bırakıldı. Bu yaptığı saldırı cezasız kaldı. Şimdi her canı sıkılan doktorlarımıza saldırabilir mi? Bunun bir cezası yok mu?" diyerek tepki gösterdi.

hekime şiddet
doktora şiddet
izmir
Yorum (7)
FARUK YILMAZ
Geçmiş olsun dileklerimi sevgili meslektaşıma ve ailesine iletiyorum.. bu ve benzeri vahşi olaylar sadece doktorları buluyor.. Sebep açık ve net 'sağlık bakanı' O insanı? görevden almadıkça bu tür olaylar dinmeyecek.. Amaçları oy toplamak o elleri kırılası BABA?yı içeri atacak şerefli, namuslu bir devlet adamı bulunur elbet...
1
Cevapla
dr.sadık bekci
Sağlık bakanının canı sağolsun. bunca doktor düşmanlığını yaparsanız sonuçta böyle olaylar olması normal hale gelir. sağlık bakanı tarafından düşman olan biri vatandaş için de düşman, savcılar için de düşman olarak algılanır. ee ne diyelim? sağlık bakanının canı sağolsun!
0
Cevapla
murataydr
milletimize, hastalarımıza onların yakınlarına kolumuzu bacağımızı vermişiz birşeymi, canları sağolsun, ömrümüzü , gençliğimiz verdik, elleri dert görmesin, vursunlar, sövsünler maaşımızı onlar vermiyormu tabiki yapacaklar...
2
Cevapla
M. AKSU
Geçmiş olsun meslektaşımıza. Benım eşim bu tür saldırı ve hakaretler nedeniyle devlet memurlugundan istifa etti. çok çok iyi etti. çunku hergun evde yarın kendimizi hangi hakaretten nasıl koruyacagımızın hesabını yapardık ama şimdi evimize huzur geldı. eğer hepimiz birden ayrılıp özel sekrörde yarı fıyatınada olsa huzur içinde çalışırsak sayın yöneticilerimiz ve ekıpleri hastalara bakıp bizleri ne duruma DÜŞÜRDÜKLERİNİ ANCAK O ZAMAN ANLARLAR. AMA BİLİNKİ ARTIK DEVLET HASTANELERINDE GÖRUNTÜDE KALITE VAR İÇİRK BOŞALIYOR. ÇOK DEGİL 2-3 YIL SONRA ANLARLAR.
0
Cevapla
abdurrahim çekin
Bu ülkenin sayın savcıları.... doktorumuza yapılan bu saldırı, devletin kamu hizmetine yapılmış bir saldırı olarak kabul etmiyor musunuz?. Yapılan bu saldırı neticesinde kamu hizmeti aksamış olmuyor mu?. Bu işin sadece kamusal kısmı.. Neden bu şahıslar salıveriliyor, neden ceza almıyorlar. Biri bu devletin savcısına ve hakimine saldırırsa aynı şekilde salıverilecek mi?
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir