Medimagazin logo

Fedakâr Doktor

Bilecik Devlet Hastanesi doktoru, kolunda serumla hastalarını muayene etti.
Fedakâr Doktor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bilecik Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Türk, kolunda serum takılı halde poliklinikte hastalarını muayene etti.

Dr.Özlem Türk, yüksek ateş ve karın ağrısı şikayet edince, görev yaptığı Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki meslektaşları tarafından kendisine serum takıldı.

Hastanedeki diğer kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı doktorun izinli olması nedeniyle Dr. Özlem Türk hasta olmasına rağmen izin almadı. Türk'ün bir gün içerisinde 50'ye yakın hastayı muayene ettiği belirtildi.

Doktor Özlem Türk'ü serumlu halde gören hastalar şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, Türkiye'de böyle doktorlar da varmış dedi.

fedakâr
doktor
Yorum (43)
hasan ali
bu günkü yeni asır birinci sayfasını okumasını öneririm nasıl bir teşekkür alacağını meslektaşının yaşadığından anlasın
0
Cevapla
mehmet candan
bence doktor hanımın yaptığı davranış çok yersiz...hastaysan izin al dinlen..kimsede kusura kalmasın..bakanlık sana bu davranışından dolayı devlet üstün hizmet madalyasıda takmaz hem bu davranışın adı fedakarlık değil bu devirde demedi deme..
0
Cevapla
Dr.Hakan
Doktor hanımı takdir etmekle birlikte değmeyeceği kanaatindeyim.Hastanın çıkarlarına zıt düşen en küçük bir anlaşmazlıkta o serum şişesini kafanıza geçiriverirler. Daha da kötüsü kırılan parçalarla boğazını kesmeye kalkışabilirler. En azından mediflex plastik torbalı serum öneririm.
0
Cevapla
st
İşte ben böyle doktor isterim.
0
Cevapla
AHMET
Aferin ona İnşallah bir gün hasta yakınlarından dayak yemez
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir