Medimagazin logo

Hastanelerde polisin yanı sıra jandarma da görev yapmaya başladı

Sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için hastanelerde, polisin yanı sıra jandarma da görev yapmaya başladı
Hastanelerde polisin yanı sıra jandarma da görev yapmaya başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türkiye'deki kamu hastanelerinde polisin yanı sıra jandarma da görev yapmaya başladı.

Hastanelerde sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, kamu hastanelerinde jandarma da görev yapacak.

Herhangi bir şiddet olayında polisle birlikte hareket edecek jandarma 24 saat hastanede bulunacak.

- "Caydırıcılık noktasında da çok etkili olacağını düşünüyorum"

Edirne Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerde sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarının önlenmesi açısından alınan güvenlik tedbirlerin önemli olduğunu vurguladı.

Jandarmanın polisle birlikte hastanede görev yapmasının caydırıcılık açısından önemli bir tedbir olduğunu ifade eden Tanrıkulu, "Jandarma ve polisin hastanede birlikte olması doğru bir uygulama. Caydırıcılık noktasında da çok etkili olacağını düşünüyorum." dedi.

Tanrıkulu, sağlık personellerine yönelik şiddet olaylarına ilişkin ceza kanununda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini de vurguladı.

sağlıkta şiddet
jandarma
güvenlik
Yorum (4)
mustafa
kaldır özel güvenliği o zaman ben gene bekçi koyarlar diyordum ama sağlık bakanlığında 50 bin özel güvenlik ne olur orası meçhul
22
Cevapla
acil
ACİLLERDE DEVAMLI HAKARET VE SALDIRI VAR.SALDIRILAR HASTA MEMNUNİYETİNİ ARTIRIYOR.SAĞLIK BAKANLIĞINDA ESAS ÖNEMLİ OLAN HASTA MEMNUNİYETİDİR.
27
Cevapla
Nuri LEFLEF
Hastanelerimizle İlgili Özel Güvenlik Hizmet Alımını 2071 ' E Kadar BlackWater Security Service 'ten Gerçekleştirmek En Akıllıca Uygulama Olacaktır.. Bu Şekilde Robinson Brunson Krizi De Çözümlenmiş Olur.. İşleri Başlarını Aşmış Polisimizi , Jandarmamızı Meşgul Etmeyelim...!!!
36
Cevapla
kimbıl
acile başvuru sayısı 1 yılda ülke nüfusunun 1.5 katı ile bu dünya da örneği yoktur bunun farkında olan bakanlık bir taraftan gerçek acil vakalr için duyarlı olmaya davet ederken öte taraftan acillerde uzun sıra beklenmemesi adına ek poliklinik takviye dr uygulaması kamera ile izleme ve hastaları yoğunluğu daha az olan yerlere transfer gibi önlemlerle azaltılacağını belirtmesi tümüyle zıt uygulamalar değilmi? amaç ne vatandaşa daha daha gel ben önlemini alıyorum mesajı vererek ne yapmaya çalışılıyor.bilen varsa anlatsın.bu nasıl bir iş..
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir