Medimagazin logo

Kadın doğum uzmanı ATV kazasında hayatını kaybetti

Kapadokya Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Barış Altuntaş (40), katıldığı ATV turunda kaza yaptı ve hayatını kaybetti
Kaynak: İHA
Kadın doğum uzmanı ATV kazasında hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde bulunan Kılıçlar Vadisinde meydana gelen ATV kazasında bir kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre, Kapadokya Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Barış Altuntaş (40), Göreme beldesinde Kılıçlar vadisinde ATV turuna katıldı. ATV’nin kontrolünü kaybeden Altuntaş, yüksekten düşme sonrasında kaza yaptı. Kaza yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Altuntaş, Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


ATV kazasında hayatını kaybeden doktor defnedildi

Altuntaş'ın cenazesi, Nevşehir Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kırşehir Cacabey Camisi avlusuna getirildi. Doktorun yakınları, burada taziyeleri kabul etti.

Altuntaş, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Külhöyük köyü mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine Altuntaş'ın yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Altuntaş'ın cenazesinin taşınması sırasında yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşı döktü.

kaza
atv
doktor
dr. barış altuntaş
Yorum (6)
İbrahim Esinler
Allah rahmet etsin... Çok ama çok iyi bir insandı. Allah yakınlarına sabır versin..
11
Cevapla
Gülçin Ecemiş
Sevgili Barış..mekanin cennet olsun.her zaman güleryüzlü,nazik,yardımsever, temiz kalpli bir arkadasimizdin.ölüm bu kadar erken sana hic yakışmadı..
6
Cevapla
Orhan demirer
Canım dostum, mekanın cennet olsun, Allah rahmet eylesin...
4
Cevapla
Nalan Alev Canbolat
Nur icinde uyu degerli arkadasim.Allah ailene sabirlar versin.
1
Cevapla
Mehmet Akif Yazar
Bir dönem Devlet Hastanesinde beraber çalıştığım güleryüzlü, nazik ve temiz kalpli arkadaşım.. Allah sana merhamet etsin. Bizim için çok değerliydin. İnşallah ahirette de değerli olursun. Rabbim ailene de sabır ihsan eylesin.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir