Medimagazin logo

Maganda dehşeti! Hamile doktoru silahla sırtından vurdu!

Konya'da iki aylık hamile doktor, aracına çarpan kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.
Maganda dehşeti! Hamile doktoru silahla sırtından vurdu!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KONYA-İsmail U. yönetimindeki 42 EM 226 plakalı hafif ticari araç, merkez Selçuklu ilçesi Beşyol kavşağında trafik ışıklarında bekleyen aile sağlık merkezinde uzman doktor olan Aliye Avcı (35) idaresindeki 42 FGE 36 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kaza sonrası aracından inen İsmail U. ile yanındaki Hasan Ç, aracını daha ileride durdurmadığı gerekçesiyle Avcı'ya tepki gösterdi.

İki aylık hamile olduğu belirtilen Avcı, otomobilini tekmeleyen saldırganlardan korunmak için kapılarını kilitlediği aracından inmedi.

Bu sırada şüphelilerden birinin yanında taşıdığı silahla ateş etmesi sonucu Avcı sırtından yaralandı.

Avcı, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Eşinin de aynı hastanede doktor olduğu öğrenilen Avcı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şüphelileri gözaltına alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

konya
hamile doktor
aliye avcı
Yorum (6)
postenflamatuar
idam şart. Bu vakada idam belki ağır kaçar ama öldürmeye teşebbüsten en az 5 yıl yatması lazım. Lazım dedik de lazımlık kadar değeri olmayan insanlara ceza verilmeyerek ödüllendirme yapılıyor.
48
Cevapla
Dr
Tutuksuz yargilanir merak etmeyin...2 yil surecek davada dr 2 de 1 isini birakip gider O.çocugu adam kravat takarak iyi hal gösterir aldigi ceza paraya cevrilerek aramiza katilir
77
Cevapla
dr
bu şeref ve haysiyet sıfırlamasıdır.nokta...
6
Cevapla
dr
hiçmi evde bu anneyi bekleyen yavruları var diye düşünmedin.zalim,vicdansız,şerefsizler...
8
Cevapla
Dr.Cevdett
Toplum psikopat dolu arkadaşlar. Kadına silah sıkacak kadar aciz bu psikopatlara silah ruhsatı verilmemeli. Bir de düğünlerde silah sıkan magandalar her gün insanların ölümüne sebep oluyor haberlere konu oluyor. Meskün mahalde silah kullanmak serbest mi? Neden bu magandaları muhtarlar güvenlik güçlerine ihbar etmiyor?
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir