Medimagazin logo

Merve hemşirenin dudağında dolgu maddesi olarak ne kullanıldığı anlaşılamadı!

Adana'da dudağına yaptırdığı dolgu maddesi yüzünden hayatı kabusa dönen hemşire Merve Keleş'in doktoru konuyla ilgili açıklama yaptı.
Merve hemşirenin dudağında dolgu maddesi olarak ne kullanıldığı anlaşılamadı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dr. Metin Yavuz, hastanın ilk başvurduğu sırada ciddi enfeksiyon ve alerjisi bulunduğunu ancak şu an tedavinin taburcu aşamasına geldiğini kaydetti.

 Dr. Metin Yavuz, sözlerine şöyle devam etti: "Yaklaşık bir aydır takip ediyoruz Merve Hanım'ı. Bu süreç içerisinde bize geldiğinde çok ciddi enfeksiyonu ve alerji durumu vardı. Eğer müdahale edilmeseydi dudaklarını kaybedebilirdi. Biz bu aşamada gerekli tedaviyi yaptık. Hem antibiyotik hem antihistaminik ve son olarakta steroid tedavisine başladık.  Şu an antibiyotik tedavisi bitti ama diğer tedavilerimiz devam etmekte. Bu şekilde bir reçeteyle hastamızı taburcu edeceğiz. Bu süreçte materyale yönelik yaklaşımda bulunduk. Eğer materyali saptayabilirsek daha spesifik bir tedavi yapabiliriz diye düşünmüştük. Şu ana kadar hastamızın bize geldiği zamanla şimdiki arasında fotoğraflardan da görüldüğü gibi çok ciddi bir gerileme var.  Ama materyalle ilgili spesifik, materyali saptama ve ona göre tedavi düzenleme çalışmalarımız halen devam etmekte. Hastanın taburculuk isteği var. Biz de şu an hastanede yatmasına gerek yok diye düşünüyoruz. Hastamızı yarın taburcu etmeyi düşünüyoruz. Hastamız kontrolümüzde olacak, belli aralıklarla kontrole gelecek."

 Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan bayan kuaförüne dudak silikonu yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme korkusu yaşayan hemşire Merve Keleş, sosyal paylaşım sitesinden ameliyat olduğunu ve iyileşmeye başladığını bildirdi.


OLAY NASIL OLMUŞTU?

 Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Polikliniği'nde hemşire olarak görev yapan 22 yaşındaki Merve Keleş'in hayatı bir anda alt üst olmuştu.  Keleş, yaklaşık 1.5 ay önce arkadaşı aracılığıyla internette kendisini estetik uzmanı olarak tanıtan bayan kuaförü Soner G. ile tanışmış, doğuştan sol alt dudağında şekil bozukluğu olduğu için dudağını kalınlaştırmak isteyerek, Azerbaycan'da eğitim gördüğünü öne süren Soner G.'ye önce 500 TL'ye geçici dolgu yaptırmıştı.

 Daha sonra dolgu bir haftada eriyince, bu kez bin liraya silikon dolgu yapılması konusunda anlaşmış, kliniği tadilatta olduğu için işlemi evde yapacağını söyleyen kuaför, 12 Nisan Çarşamba günü hemşire Merve Keleş'e operasyonu yapmıştı.  Operasyondan hemen sonra Keleş'in dudakları şişmeye başlamış ve dudaklarını kaybetme ile karşı karşıya kalınca hastaneye başvurmuştu.  Keleş o günden beri hastanede kalıp dudaklarını kaybetmemek için tedavi görüyor. Keleş, geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinden dudağının fotoğrafını çekip "ameliyattan küçük bir iz" diye paylaşım yaptı. 

 Keleş o günden beri hastanede kalıp dudaklarını kaybetmemek için tedavi görüyor. Keleş, geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinden dudağının fotoğrafını çekip "ameliyattan küçük bir iz" diye paylaşım yaptı. Kadın kuaförü Soner G. bir süre önce hırsızlık suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezası aldığı için yakalanıp cezaevine gönderilmişti. 

 'Silikon' vakasıyla alakalı da 4 kadın Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulununca Soner G. hakkında "unvan dolandırıcılığı ve yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturma sonucunda Soner G.'nin bu suçlardan da tutuklu yargılanmasına karar verildi. 

merve keleş
dudak dolgusu
dudak silikonu
Yorum (3)
aydin sinal
melve hemsirenin dudagi memleket meselesi oldu....her taraf arabesk oldu,doldu.
5
Cevapla
tıpçı çocuk
5 YIL CEZA AZ. BÖYLE BİR İŞLEMİ YAPABİLMEK İÇİN 8+4+6+4 YIL EĞİTİM GÖRMEK GEREKİYOR.
4
Cevapla
asm
doktor olanlara verilen cezalar göz önüne alınınca ve insanların sağlığıyla oynayan asıl sahtekarlara çok az bir ceza.oysa biz olması mümkün komplikasyonlardan bile nasıl cezalar alıyoruz
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir