Medimagazin logo

Psikiyatri uzmanı intihar etti, arkasında bu notu bıraktı

ESKİŞEHİR Yunusemre Devlet Hastanesi’nde görev yapan Psikiyatri Uzmanı Dr. Mustafa Ünalmış evinde tabancayla intihar etti.
Kaynak: HÜRRİYET
Psikiyatri uzmanı intihar etti, arkasında bu notu bıraktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yunusemre Devlet Hastanesi’nde Pskiyatri Uzmanı olarak görev yapan Dr. Mustafa Ünalmış bugün işe gitmeyince, kendisine telefonla da ulaşamayan mesai arkadaşları polise haber verdi. İsmet İnönü Caddesi’ndeki Burak Apartmanı’nın ikinci katında oturan Ünalmış’ın evine giden polisler Dr. Ünalmış’ın cesedini buldu. Dr. Ünalmış’ın tabancayla karnına ateş ederek intihar ettiği belirledi.

Dr. Mustafa Ünalmış’ın bir süre önce eşinden boşandığını ve intihardan önce akrabalarına, "Bana bir şey olursa arabam otoparkta" diye mesaj gönderdiği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

intihar
eski̇şehi̇r
dr. mustafa unalmis
Yorum (1)
Frankie Bellevan
Sebep ne olursa olsun , Değerli bir kardeşimizi daha kaybettik.. Aile hayatındaki pek çok sıkıntı ve sorunların kaynağı da ağır çalışma koşulları.. Sürekli kendinden ver ver ama nereye kadar.. Sürecin devamı ise Tükeniş ve Bitiş.. Hastaneler'de de huzur yok , Ev'de de huzur yok.. Ülke'de zaten yok... Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Ailesinin , Sevenleri'nin başı sağolsun...
87
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir