Medimagazin logo

Silahlı saldırıya uğrayan başhekim hayatını kaybetti

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Muhammed Said Berilgen makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Berilgen hayatını kaybetti
Kaynak: Hürriyet
Silahlı saldırıya uğrayan başhekim hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed​ Said Berilgen, makamında silahlı saldırıya uğradı. Olay saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Medikal malzemeler satan Sercan Gök, Başhekim Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen’in makam odasına girerek tabancayla ateş etti, ardından aynı silahla intihara teşebbüs etti. Ağır yaralı Prof. Dr. Berilgen ile saldırgan Sercan Gök, aynı hastanede tedaviye alındı.


HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Muhammed Said Berilgen hayatını kaybetti.
 

ELAZIĞ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA


Elazığ Valiliği saldırıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, '24.05.2017 tarihinde saat 11.45 sularında Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen, hastanedeki makam odasında silahlı saldırıya uğramıştır. Ağır yaralanan başhekim Prof. Dr. Berilgen, hastanemizde tedavi altına alınmıştır. Kimliği tespit edilen saldırgan şahıs olay akabinde intihar girişiminde bulunmuş ve tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili geniş çaplı adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Hastamıza Allahtan şifa diliyor, dualarınızı bekliyoruz' denildi.

 

saldırı
başhekim
fırat üniversitesi
Yorum (16)
murat çelikten
Vakti gelmedi daha hastane girişlerine X-ray cihazları koymanın? Hastaneye silah veya kesici delici hiç bir aletle girilmemesi yasağı ne zaman düşünülüyor? Kaç şehit vermeliyiz bu yasak için? Hangi torpilli meslektaşımızın başına bir şey gelmesi beklenecek (Allah korusun) memlekette silahla ne belediyeye, ne mahkemelere ne cezevlerine ne de avm lere giremezsiniz. Ama hastaneler yol geçen hanı oraya girmek serbest. Şifa için gidilen yere silahla girilmez!!!
79
Cevapla
Dr
Eee. Karşısında beni bulurlar diyenlerin hiç sesi çıkmıyor. Belki onlar saiti şahsen tanımıyordur ancak bizler tanıyoruz. Geçmiş olsun diyorum.
13
Cevapla
DR.METİN
ACİLLERDE ŞİDDET VE TERÖR GİTTİKÇE TIRMANIYOR.SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONELİNİ HİÇ KORUMUYOR.ACİL HEKİMİ VE ÇALIŞANI PERİŞAN HALDEDİR.GÖREVİMİZİ YAPAMAZ HALE GELDİK.ÇALIŞAN HEKİMLER ACİLLERDEN KAÇIYOR.
33
Cevapla
menat
İster istemez diğer zaman yöneticileri de kıyaslanıyor.
3
Cevapla
fly
Allah rahmet eylesin hem hocamiza hem hekimlige..hayret bakanlik kalemsoru aydin sinalin bu basliga bir yorumu yok.. yazsana buraya da etik, meslegin kutsalligi ile ilgili tezlerini
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir