Medimagazin logo

TUS'ta en yüksek puanla asistan alan klinikte Laparoskopi ve Robotik Cerrahi Kursu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nın düzenlediği “19. Temel Jinekolojik Laparoskopik ve Histeroskopik Cerrahi Kursu “ İzmir’de yapılıyor.
TUS'ta en yüksek puanla asistan alan klinikte Laparoskopi ve Robotik Cerrahi Kursu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Katılımcıların 1 aylık eğitiminin ardından kursa ABD Nevada’dan Peter C  Lım, ve Norveç Oslo’dan Prof Bilal Sert katılıyor. 23-24.06.2016 tarihinde , E.Ü.T.F Kadın Doğum ameliyathanelerinde dünyaca ünlü her iki doktor jineko-onkolojik operasyonlar yapacaklar. Operasyonlar laparoskopik ve robotik olarak yapılacak.
E.Ü.T.F Kadın Hast.ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Mete İtil, geleneksel hale gelen laparoskopi ve robot kurslarının 19.sunu düzenlediklerini ve kurs sonunda yeterli eğitim alan katılımcılara sertifikalarının verildiğini söyledi. TUS Sınavlarında en yüksek puanla asistan alan kliniğin artık dünyada da tanındığını ve mezun olan uzmanların dünyanın en seçkin merkezlerinde rahatlıkla çalışabildiğini belirtti.  .
E.Ü.T.F Kadın Hast.ve Doğum Jinekolojik Onkolojik Cerrahi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aydın Özsaran,   kursa katılan Dr. Peter C Lim ve Dr. Bilal Sert’in Jinekolojik Onkolojik Cerrahi alanında tanınmış isimler olduğunu ve yeni teknik  ve uygulamaların ameliyatlar eşliğinde tartışılacağını vurguladı. 
Kurs Direktörü E.Ü.T.F Kadın Doğum Kliniği Jinekolojik Onkolojik Cerrahi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Coşan Terek de artık geleneksel hale gelen kursların son derece başarılı geçtiğini, katılımcı yabancı bilim adamlarının uygulamalarına bakıldığında kendi uyguladığımız tekniklerin bir farkı olmadığını gördüklerini ve kursların bundan sonra da başarıyla devam edeceğini belirtti.
Kurslarla ilgili geniş bilgi www.kadinhastdogum.med.ege.edu.tr  adresinden edinilebilir.( facebook sayfası:  Ege Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum..)

laparoskopik ve histeroskopik cerrahi kursu
ege üniversitesi
Yorum (1)
Ahmet YILMAZ
10 yıl önceydi TUS'da en yüksek puan rüzgarı
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir