Medimagazin logo

Vali basına açıklama yapan doktoru görevden aldı! / VİDEO

Edirne Devlet Hastanesinde görevli bir uzman doktor, görevden alındı.
Vali basına açıklama yapan doktoru görevden aldı! / VİDEO
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, gazetecilerin, "Doktoru, 'Ergene Nehri'ndeki pirinçler kanser yapıyor' şeklindeki açıklaması üzerine görevden aldığınız söyleniyor, doğru mu" sorusu üzerine, doktor D.T'nin izin almadan açıklama yaptığını söyledi.

Sağlık Bakanlığından gelen müfettişlerin konuya ilişkin çalışmasını sürdürdüğünü belirten Şahin, "Pirinçlerin kanser yaptığı hangi bilimsel ortamda açıklanmış. Bu konuda gelişi güzel bilgi vermesi ve basına açıklama yapmasından dolayı görevden aldım" diye konuştu.

Şahin, İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı D.T'nin yerine Kırklareli veya Tekirdağ'dan gelecek bir doktorun göreve başlayacağını sözlerine ekledi.

Doktor D.T'nin, 9 Eylül Salı günü Edirne Devlet Hastanesinde düzenlenen bir basın toplantısında, gazetecilerin sorusu üzerine konuya ilişkin açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

uzman
doktor
basına
açıklama
yaptı
diye
görevden
alındı!
Yorum (41)
Hekimlikten Cerrahlıktan Bezdirilen Profesör
Tabii ki görevden alınacak. Ne zannetiniz ya! Büyük suç! Öyle uluorta her şey söylenir mi? Memlekette doktor mu yok sanki. Zaten parayı bastıran, dışardan ya da içerden, bir doktor diploması(!) alıyor. OSYM veya LYS Puanına da gerek yok. Birisini ATARSIN yerine olur biter. Müstehak, müstehak bu doktorlara! Ah bu doktorlar, Aaaaahh, Ah... Bu doktorlar da kendilerini ne zannediyorlar, Allah aşkına!
0
Cevapla
Bircis
Buna en iyi cevap; Prof. Dr. İsmail Hakkı AYDIN'ın kaleminden, Medimagazinde. İbretle okuyunuz! http://www.medimagazin.com.tr/authors/ismail-hakki-aydIn/tr-ah-bu-doktorlar-72-87-1850.html
0
Cevapla
mal
Vali doktoru görevden alabilir mi? Sözleşmeli mi acaba
0
Cevapla
bedrettin alyamaç
sayın valim koskoca uzman bir bildiği vardır!görevden almaya gerek yok!devlet memuru olduğu için sadece uyarı yeterdi.......bu ne hiddet kırk yıllık doktorum böyle hiddet görmedim.....yazık çok yazık........
0
Cevapla
Zafer
Belirli bir meslek grubuna karşı devletin en tepelerinden kaynaklanan yıldırma, korkutma, itibarsızlaştırma çabalarının 'sistematik' olduğuna dair en son kanıttır bu yapılan..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir