Medimagazin logo

Yılın hekimine bıçaklı saldırı

Poliklinikte bıçaklı saldırıya uğrayan üroloji uzmanı, tedavi altına alındı
Yılın hekimine bıçaklı saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. Yusuf İlker Çömez, görevi başında saldırıya uğradı. F.Y adlı şüpheli, Dr. Çömez’i önce darp etti, ardından bıçakla yaraladı. Başından bıçakla yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olan Çömez, meslektaşları tarafından hemen acil servise götürüldü. İlk müdahalesi burada yapılan Dr. Çömez, daha sonra tedbir maksatlı yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Doktorun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, doktora saldıran şüpheli kısa sürede yakalandı. Sağlık kontrolü için ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen F.Y, emniyete girişte gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Üroloji Hekimi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez, Balıkesir, Yalova, Bursa ve Çanakkale’yi kapsayan Güney Marmara Bölgesi’nde yılın hekimi unvanını almıştı. Dr. Çömez, ödülünü 18 Mart tarihinde Bursa Merinospark Kongre Merkezi’nde yapılan törende Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden almıştı.

son dakika
bıçaklı saldırı
çanakkale
Yorum (13)
Port
Yılın doktoru bu yılda o olur
7
Cevapla
bozeren
büyük geçmiş olsun arkadaşım. aman ha dikkat.
6
Cevapla
Bigmücahid2002
Şu yorumu yazayım mı diye yarım saat düşündüm. Çünkü boş , faydasız. O kadar çok buradan yetkilileri uyardık ki boğazımız çatladı , klavye tuşları eskidi. Ama olay ciddi olduğu için yazayım dedim. Öncelikle gazi olan meslektaşımıza geçmiş olsun diyorum. Olay o kadar korkunç boyutlara vardı ki bugün kü olay sadece en korkunç olandı. Bugün binlerce sağlık çalışanı ya sözlü taciz ve hakarete maruz kaldı , ya dayak yedi. Ama bunlar artık vakayı adiyeden olduğu için hiçbiri haber olmadı. Ve gördüğünüz gibi yine işini mükemmel yapan bir doktor Saldırıya uğradı. Çünkü işini güzel ve doğru yapan doktor hasta ve yakınları ile daha çok muhatap olduğu için daha çok saldırıya maruz kalır. Ben yeter artık diyorum ve yazıKlar olsun diyorum. Oy verdiğim siyasilerin bu durum karşısındaki Acziyetleri karşısında yazıklar olsun diyorum. Ve ben en son dindar insanların saldırısına uğradım çünkü artık istisnasız herkes bu hakkı kendinde görüyor. Ve artık doktorlar da dahil herkes şiddeti normal görüyor. 3 gün önce ise hamile acil uzmanı arkadaş saldırıya uğradı. Ve ben yakında birkaç ölüm vakası daha bekliyorum. Yetkililerden ve yargıdan artık ümidi kestim. Hepinize yazıklar olsun.
34
Cevapla
surgeon44
Artık doktora saldırı haberleri vakai adiyeden oldu.Tepkimizi öncelikle meslek odaları vasıtası ile en yüksek tonda koymalıyız..Hergün medyada sağlık skandalı adı altında onlarca yalan,yanlış,eksik haber yapıldığı sürece bu tür olayları daha çok yaşarız.
9
Cevapla
Bigmücahid2002
Yazıklar olsun size ey yetkililer !!bakın yılın doktoru seçilmiş değerli bir meslektaşımız bıçaklanmış, ölüm tehlikesi atlatmış, sadece 3 kişi yorum yazdım. Ki ben de yazayım mı diye ciddi ciddi düşündüm. Eskiden bir doktor tokat yese buraya 10 sayfa yorum yazılırdı. Yaa daha ciddi hukuki düzenlemeler için ne bekliyorsunuz Allah aşkına ! Eğer Allah korkum olmasa idi, kanuni düzenleme gelmeden sadece doktorculuk oynardım. Mesleğimi katiyyen hakkını vermeden ve hasta yakınları ile minimum muhatap olarak yapardım. Ama imanım buna izin vermiyor. Ama artik yeter .YETEEEEERRR, duyun artık sesimizi. Duyun ya :(((
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir