Medimagazin logo

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ismi değişti

Hastanenin adı, T.C. Sağlık Bakanlığı Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değişti
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ismi değişti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin isminin, "T.C. Sağlık Bakanlığı Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi" olarak değiştiği bildirildi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, geçen ay Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından, Sağlık Bakanlığı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında imzalanan "Afiliasyon Protokolü" ile artık 54 eğitim ve araştırma hastanesinin aynı zamanda üniversite hastanesi olarak hizmet vereceğinin kamuoyuna duyurulduğu hatırlatıldı.

Bu çerçevede Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin adının, "T.C. Sağlık Bakanlığı Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi" olarak değiştirildiği vurgulandı.

Açıklamada, Afiliasyon Protokolünün bir dizi kolaylığı beraberinde getirdiği, gerekli durumlarda üniversitenin öğretim üyelerinin Sağlık Bakanlığı hastanelerinde hizmet sunabileceği, bu sayede eğitim ve araştırma hastanelerinin hizmet açısından daha da güçlü hale getirileceği ifade edildi.

antalya
antalya egitim ve arastirma hastanesi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir