Medimagazin logo

Başhekime silahlı saldırı: 4 yaralı!

Diyarbakır'daki Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Gedik, silahlı saldırıya uğradı. Başhekim Gedik saldırıdan yara almadan kurtulurken, 4 kişi yaralandı.
Kaynak: SABAH
Başhekime silahlı saldırı: 4 yaralı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bu sabah Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne gelen Başhekim Dr. Şenol Gedik, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. 

Hastane önünde meydana gelen saldırıdan Başhekim Gedik yaralanmadan kurtulurken şoförü ve çevrede bulunan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırıdan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Hastaneye gelen polis ekipleri, saldırganın tespiti için kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

diyarbakır
başhekim
silahlı saldırı
selahaddin eyyubi devlet hastanesi
Yorum (4)
ali balık
Doktorlar poliklinik hizmetini bırakarak daha az maaş aldıkları Yöneticiliği seçmektedirler.hastanelerin bütün angarya işlerinin yanında böyle saldırılara da maruz kalmaktadırlar.peki neden böyle az maaş aldıkları halde bu göreve bu kadar talipli var?? bence irdelenmesi gerek.
4
Cevapla
ersin
yöneticilik ücretleri az değil güzel kardeşim o yüzden tercih ediyorlar:))
10
Cevapla
Murat celikten
Ali balık kardeş güzel iğnelemişsin. Nerede para varda oralar çok istenir. Tüm ihalelerin yazılı olmayan kuralları vardır. Bu kurallara uymayanlar yönetici olamazlar.
11
Cevapla
acilde
EŞEK GİBİ BAKACAKSINIZ.MECBURSUNUZ,EŞEK GİBİ BAKMAK ZORUNDASINIZ. Dün acil nöbetimde çocuğun alkollü babası bu sözü defalarca söyledi.hepsinde mecburen sabır ettim.çünkü bir sürü davam var ve bıktım.mahkemeler bir sonuç vermiyor.sağlık bakanlığı ilgilenmiyor.artık saldırı başhekimlere de gelecek gibi.bakanlık saldırıları çoğaltıyor.hergün saldırı var.
21
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir