Medimagazin logo

Doktorların mesai saatlerini sekreterlerine kontrol ettirdiler… Doktorlar isyan etti!

Hastane yönetiminin doktorların çalışma saatlerini sekreterlerine kontrol ettirmek istemesi doktorları isyan ettirdi.
 Doktorların mesai saatlerini sekreterlerine kontrol ettirdiler… Doktorlar isyan etti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN HABER MERKEZİ-Kocaeli Devlet Hastanesi Yönetimi'nin doktorların mesai saatlerinin kontrolü için poliklinik sekreterlerine mesaj gönderdiği iddiası hastanede görev yapan doktorlar tarafından tepki gördü.

Hastane yönetimi tarafından sekreterlere gönderildiği iddia edilen mesaj şöyle:

’’Saat 09:00 itibariyle ve 13:00 itibariyle doktoru polikliniğe başlamayan sekreterler her gün bilgi verecek ve ne zaman başladığını yazacak. Doktorunu korumak için söylemeyenler için fark edilirse farklı bir savunma alınacaktır. İyi çalışmalar.’’

 Bazı polikliniklerde görev alan sekreterlerin aldıkları mesajı beraber çalıştıkları doktorlara iletmesi sonrası durumdan rahatsız olan doktorlar Medimagazin’e açıklamada bulundu.

 

 

 

 

‘’Doktorların sekreterleri tarafından kontrol ettirilmeye çalışması kabul edilemez’’

Hekimlerin poliklinik öncesi yatan hastalarını kontrol etmesi,  acil servisten çağrılması gibi durumlarda mesai saatlerinin değişebileceği durumların olduğuna dikkat çeken doktorlar, ‘’Hekimlerin mesai saatlerinin kontrol edilmesine itirazımız yok, ancak hekimlerin sekreterleri tarafından kontrol ettirilmesi kabul edilemeyecek bir durum. Yönetimin kendi görevini, bize bağlı olarak çalışan sekterlerimize yaptırmaya çalışması, doktorlar için onur kırıcı. Hekimlerin çalışma koşulları düşünüldüğünde bu tarz bir mesai saatine uyamayacakları durumların olduğunu da bilmeleri gerekiyor.’’ diye isyan etti.

 

güncel
kocaeli devlet hastanesi
mesai
doktor
Yorum (33)
CENK EVREN
Lafa bak: doktorunu korumak için söylemeyenler fark edilirse.... İçimden geçen cümleleri ve cevapları buraya yazsam editörün yüzü kızarır. İyi günler
52
Cevapla
türkay özcan
GELİNEN NOKTA UTANÇ KAYNAĞI.
45
Cevapla
dr.nihat
doktorları asimile etmek,yıpratmak,sindirmek ve böylece hekimliği bir paçavra gibi halkın önüne atmak doğru değildir.doktoru OY malzemesi yapmak,hasta memnuniyeti diyerek sağlık çalışanını ezmek insafsızlıktır.hekim zaten hastadan her türlü hakareti işitiyor ayrıca idarenin zulüm etmesi niyedir.
44
Cevapla
ferhat aydınlı
o da bir şey mi bizim hastane de güvenlik görevlisi elinde kağıt ile geziyor mesai saatleri başlangıcında yani yarı açık cezaevi moduna sokulmak isteniyor hastane psikolojik olarak da biz kendimizi hekim gibi değil de mahkum gibi hissediyoruz.
0
Cevapla
Yuuksel
Bir hekimim İşe vaktinde geliyorsanız niye gocunuyorsunuz Hastaneyi tebrik ederim
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir