Medimagazin logo

Genel Sekreter: Bakanlığımız pozitif bir ayrımcılık yaptı, 43 yeni hekim atadı

Sağlık Bakanlığı tarafından, Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde görev yapmak üzere 43 hekim atandı.
Genel Sekreter: Bakanlığımız pozitif bir ayrımcılık yaptı, 43 yeni hekim atadı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamaya göre, kentteki uzman hekim ve yan dal branşlarındaki eksikliklerin Sağlık Bakanlığı'na bildirilmesinin ardından gerekli branşlarda atama yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Ekmen, kentin çok büyük olduğunu ve hastanelerde yoğunluk yaşandığını belirtti.

Eksikliklerinin giderilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekmen, "Şanlıurfa, sağlık hizmetlerinin çok yoğun olduğu bir şehir. Bu açıdan ciddi bir eksiğimiz vardı. Ankara'ya bunu ilettik. Bakanlığımız pozitif bir ayrımcılık yaptı ve ilimize 43 yeni hekim atadı. Bu hekimler içinde birçok bölgede ve ilde bulunmayan özellikli branş dediğimiz branşlarda hizmet verenler var. Böylelikle hastaların il dışına gitmeden, yaşadıkları yerlerde tedavi olmalarına olanak sağlandı." dedi.

Ekmen, vatandaşlar için en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

şanlıurfa
kamu hastaneleri birligi
cihan ekmen
Yorum (2)
Frankie Bellevan
Şanlıurfa'da yaşayan ve çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun.. Herşeye rağmen , kim ne derse desin çok sabırlı insanlar.. Mültecilerin yükünü az çekmediler ve hala da bu yükü taşımaya çekmeye devam ediyorlar.. Bu konuda belki de en muzdarip şehir.. Özellikle sağlıkla ilgili haberlerde gördüğümüz ve öğrendiğimiz kadarıyla ; çok kurnaz olduğunu düşünüp devletin iyi niyetini kötüye kullanan , SGK'nu asılsız sahte evraklarla dolandırmaya çalışan ve bu nedenle de birçok meslektaşımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları nedeniyle bu kurnazların ağına düşerek onların da başının yanmasına neden olan birileri yok değil.. Son operasyonlardan sonra umarım akıllanmışlardır... Temiz çalışsınlar , Delikanlı olsunlar Ciğerimizi yesinler ! ( be crazyblooded , eat my or our lung )
23
Cevapla
Abdullah
Ankara'ya bizzat giderek bakanlığa hastanelerinin derdini anlatıp çözüm üreten, işini liyakatle yapan, hekim yokluğunu dert edinerek çözüm geliştiren bu kardeşimizi tebrik ediyorum.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir