Medimagazin logo

Kongrelere 'deniz kenarı' yasağının 3 aydan 5 aya çıkmasına tepki

Kaynak: HÜRRİYET AKDENİZ - TUĞÇE YILDIZ
Kongrelere 'deniz kenarı' yasağının 3 aydan 5 aya çıkmasına tepki
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

kongrelere
'deniz
kenarı'
yasağının
3
aydan
5
aya
çıkmasına
tepki
Yorum (42)
postenflamatuar
isabet olmuş. Ancak sağlık bakanlığı kendi eliyle eğitim merkezleri, kongre merkezleri kiralamalı veya üniversite kampüsleri içinde yapılmalarını teşvik etmeli. Yasaklamakla sorun çözülmez. Rantçılar yine rantını yer. Bakanlık da ilgili diğer yetkililer de bunu bilir ama demek ki işin bu tarafı onlar için önemli değil.
0
Cevapla
can varcan
KONGRELER SPOR SALONLARINDA YAPILMALI... BEDAVA TATİLLER BİTMELİYDİ ZATEN,HEKİMLERE YAKIŞMIYORDU..
0
Cevapla
Ahmet
İsabetli bir karar olmuş. Kongre ile deniz kenarının ne ilgisi var? Birbirinden ayrılmaz göbekten bağlı ikili mi? Doktorlara da yakışmıyordu bu deniz kenarı resort otel kongreleri. Normal şehirlerde, kongre merkezlerinde yapılsın. Gerçekten faydalanmak isteyen gelir. Bu sayede pratisyenlerin katılımı da sağlanır. Malum, deniz kenarı resort oteller pahalı olduğu için, pratisyenler davet bile almıyorlar. Yurtdışı ve deniz kenarı resort oteller yıl boyu yasak olmalı. Diğer yandan deniz kenarı olmayan kongre merkezleri yıl boyu kongrelere açık olmalı.
0
Cevapla
Osman D
Kesin bu yasağı çıkaranlar da doktorlardır. Yorumları okuyunca da zaten bu ruh hali açıkça anlaşılıyor. Adam utanmasa gidin kongreyi ahırda yapın diyecek. Yahu arkadaşlar sizin derdiniz ne? Onu bunu yasaklayarak neyi elde edeceksiniz. Bu ülkede satılan ilacın da sarf malzemesinin de fiyatı birçok Avrupa ülkesinden daha ucuz. Ona rağmen siz neyin suiistimalini önlemeye çalışıyorsunuz. Bence hayali düşmanlarla savaşıyor, kendi meslektaşlarınıza zarar veriyorsunuz. Bakanlıktaki ve çevredeki meslektaşlarıma sesleniyorum: Lütfen bırakın bu kıskançlıkları, pozitif işlerle uğraşın. Sizler de bir şeyler üretmeye bakın.
0
Cevapla
hasan
Kongreler üniversite kampüsü içindeki alanlara kongre merkezi inşa edilerek yapılmalı. Gerektiğinde ameliyathaneler pratik uygulamalar için kullanılmalı, her türlü uydu vs bağlantılarla iletişim sağlanmalı.Katılımda ücretsiz hatta resmi kurumlarda çalışanlara ek ücret verilerek teşvik edilmelidir. Turizmcilere rant için ödenen paralarla birçok şeyler yapılabilir.Harcamalar filime değil bilime olmalı.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir