Medimagazin logo

Tıbbi tedarikin tüm tarafları sağlıkta ortak gelecek için bir araya gelecek

Sağlık Bakanlığının tıbbi tedarik vizyonu, alternatif fiyatlama modelleri, ulusal bütçe ve sürdürülebilir sağlık hizmet sunumu gibi önemli konu başlıklarının konuşulacağı 5. Tıbbi Tedarik Kongresi, 11-13 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara’da sağlık sektörünü buluşturacak
Tıbbi tedarikin tüm tarafları sağlıkta ortak gelecek için bir araya gelecek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Dr. Abdulvahit Sözüer, TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz, KHGM Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı gibi önemli isimler Tıbbi Tedarik Kongresinde konuşmacı olarak yer alacak.

Tıbbi tedarik zincirinin tüm taraflarının ortak geleceğinin konuşulacağı Tıbbi Tedarik Kongresi, 5. kez ve daha güçlü bir katılım ile 11-13 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara Eliz Otel ve Kongre Merkezinde yapılacak. Tıbbi tedarik yönetimiyle ilgili sorunlar, yeni teknolojiler ve başarılı uygulamaların gündeme taşınacağı ve Sağlık Bakanlığı, üniversiteler, özel sağlık kuruluşları ve tıbbi tedarik sektörünün önemli sivil toplum kuruluşlarının destek ve katılımlarıyla düzenlenen 5. Tıbbi Tedarik Kongresi’nde bu yıl, İKMİB gibi önemli bir ihracatçı birliği de yer alacak.

Sağlıkta Ortak Gelecek Konuşulacak

Tıbbi tedarik yönetimiyle ilgili tüm tarafları bir araya getirecek Kongrede "Sağlıkta Ortak Gelecek” başlığı altında Ar-Ge ve üretim kapasitesinin geliştirilmesi, sağlık endüstrisinde yerelleşme ve millileşme, ihracat kapasitesinin geliştirilmesi ve globalleşme, ödeme sürelerinin hizmete yansımaları, değer bazlı tedarik ve tedarik paylaşım platformu Sağlık Market konularının gündeme gelecek ve ilaç ve tıbbi sarf malzemelerde kullanım alışkanlıklarının bir değerlendirmesi yapılacak. Kongrenin konuşmacıları arasında T.C. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, T.C. Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Dr. Abdulvahit Sözüer, TİTCK Başkanı Dr. Hakkı Gürsöz, KHGM Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı gibi tedarik sektöründe önemli isimler yer alacak.

Sektörün Problemleri ve Çözümler Masaya Yatırılacak

Tıbbi tedarik yönetimiyle ilgili sorunları tartışmak, yeni teknolojileri takip etmek ve başarılı uygulamaları paylaşmak amacıyla sektörün tüm bileşenlerinin biraraya geleceği Kongrede Sağlık Bakanlığı ve tıbbi tedarik vizyonu (alternatif fiyatlama modelleri), ulusal bütçe ve sürdürülebilir sağlık hizmet sunumu, üniversite hastanelerinin tedarik sorunları ve geleceği konuları masaya yatırılacak ve alternatif satın alma yöntemlerinin bir karşılaştırılması yapılacak.
3 Önemli Çalıştay ile Sektörün Gündemine Işık Tutulacak

Birbirinden etkili panelleri ile üç gün boyunca sektörün nabzını tutacak olan kongre “İKMİB Medikal”, “TÜSEB Sektör Buluşması” ve “Sağlık Kümelenmelerinin Endüstrinin Geleceğindeki Rolü ve Önemi” olmak üzere üç önemli çalıştaya ev sahipliği yapacak. Ekspoturk tarafından organize edilen Kongre, Sağlık Endüstrisi Platformundan Tüm Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçi Dernekler Federasyonu (TÜMDEF), Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası (SEİS), Araştırmacı Tıp Teknolojileri Üreticileri Derneği (ARTED), Sağlık Gereçleri Üreticileri ve Temsilcileri Derneği (SADER), İVEK, Üniversite Hastaneler Birliği (ÜHB), İKMİB ve Medikal Kümelenmeler Platformu işbirliğiyle gerçekleşecek.
Tıbbi Tedarik Kongresi Programı için: http://tibbitedarikkongresi.org/program-3/

sağlık bakanlığı
şuayip birinc
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir