Medimagazin logo

Tıp öğrencileri sağlıkta şiddeti tartışacak

“Sağlıkta Şiddet” konulu Bilgi şöleni sempozyumu, Sağlık Bakanlığı, Türk Tabipleri Birliği, Tıp fakültesi öğrencileri ve birçok kurum ve kuruluşun katılımıyla 8- 10 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Tıp öğrencileri sağlıkta şiddeti tartışacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Türk Tıp Öğrencileri  Birliği Genel Başkanı Eren Halaç, geleceğin hekimlerinin Türkiye ve dünyada üstlendiği önemli rolle hareket eden, bilinçli bireyler olması gerektiğinin altını çizdi.
 
Eren Halaç, son zamanlarda dahada artan sağlıkta şiddetin, doktorlara uygulanan maddi ve manevi baskının, genç hekimleri korkutmaması; bunun yerine sorunlara yönelik çözümler üretilmesinin gerekliliğini vurguladı.

 Halaç,  3. Tıp Öğrencileri Sempozyumunun Türkiye'deki tüm tıp fakültelerini biraraya getirerek sağlıkçıların sorunlarının masaya yatıralacağı bir ortam sağlayacağını söyledi.

 Halaç, konunun farkındalığına varan hekim adayları  olarak ; geleceği ilgilendiren tüm konularda söz sahibi olabileceğı bir atmosferde, sorunların tartışılacağını duyurarak, tüm tıp fakültesi öğrencilerini sempozyuma davet etti.

Aynı zamanda Eren Halaç,Sempozyumda 2013 yılı içerisinde belirli alanlarda tıp öğrencileri tarafından en iyi olmaya layık görülmüş karikatürist, yazar, sanatçı, akademisyen gibi ünlülerin de katılımıyla sempozyumun dahada  renkli geçeceğini duyurdu.

 

Ayrıntılı Bilgi:

http://sempozyum.turkmsic.net/

tıp
öğrencileri
sağlıkta
şiddeti
tartışacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir