Medimagazin logo

İstanbul Tabip Odası Başkanı: Kürt halkının temsilcisi Apo’dur

Terör örgütü PKK'nın İmralı'da tutuklu lideri Abdullah Öcalan için açlık grevi başlatıldı. Örgütün siyasi kanadı HDP'li bazı milletvekillerinin de katıldığı açlık grevine Tabipler Odası da destek oldu.
İstanbul Tabip Odası Başkanı: Kürt halkının temsilcisi Apo’dur
Fotoğraf: Milliyet
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Açlık grevi eylemine destek açıklamasında bulunan İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez, Evrensel'de yeralan açıklamasında “Halkın alkış tutup tebrik etmesi gerekiyor. Kürt halkının temsilcisi Apo’dur. Barışa inanıyorsak, biran evvel masa başına oturmalıyız” dedi.

Daha önce de Türk Tabipleri Birliği'nin ısrarla PKK'yı bir terör örgütü olarak nitelendirmemesi özellikle hekim kamuoyundan tepki çekmişti. PKK geçtiğimiz yıl sağlık çalışanlarını kaçırıp, ambulansa ateş açmıştı.
 

pkk
abdullah öcalan
selçuk erez
istanbul tabip odası
ttb
Yorum (18)
bigmucahid
Ben biliyorum ki istanbulda doktorların çoğu pkk'lı değil. Hal böyle iken seçimle iş başına gelen bir tabib odası nasıl pkk'lı olur???
1
Cevapla
Ahmet
Tibbiyeli hikmet ne derdi size: ....
0
Cevapla
Yuuksel
Sen hekimlerin başı değil yüz karasısın. Senin gibi bi de ttb var. Her şeye muhalefet. -------------- Senelerdir birçok olaylar sebebiyle mesleğe dışardan bakışta iyi olmayan bir algı var. Hekimlik iyi bir siyasetle zihinlerde şu tanımlar etrafından uzaklaştırılmalıdır: paragöz, yukardan bakan kibirli, menfaatçi, sağlığı başkaları için isteyen kendine uygulamayan, dinden uzak/düşman, marjinal örgüt sempatizanı/destekçisi, terör örgütü sempatizanı/destekçisi...
1
Cevapla
IRGAT
kendi vatanımızda kendi fakültemizde okutup başımıza vatan hainleri yetiştiriyoruz!... cahili dağda, okumuşu makamda...hepsi TÜRK düşmanı!
0
Cevapla
Hakan
Tabip odası başkanı değil sanki örgüt lideri. Bu izan yoksunu mu hekim haklarını savunacak. Yazıklar olsun
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir