Medimagazin logo

Müezzinoğlu: Saldırılar 'algı operasyonu'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Cuma gününden bu yana sağlık çalışanlarına ve kurumlara yapılan saldırıların bir 'algı operasyonu' olduğunu belirtti.
Müezzinoğlu: Saldırılar 'algı operasyonu'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Müezzinoğlu sosyal payleşım sitesi Facebook hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

1) Cuma gecesi Erzurum'da hamile hastanın yardımına yetişen sağlıkçılarımızı kaçırarak bir anneyi karnında bebeğiyle çaresiz bıraktılar.
2) Bu sabaha karşı Mardin Nusaybin'de hastane bahçesindeki ambulanslarımızı silahla tarayarak kullanılamaz hale getirdiler.
3) Yine bugün öğle saatlerinde Şırnak Cizre'deki Devlet Hastanemize uzun namlulu silahlarla ateş açtılar.
4) Bölge halkımızı sağlık hakkından mahrum bırakarak adi bir algı operasyonu yürütenleri ülkemiz ve dünya kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
5) Şu çok iyi bilinmelidir ki bu alçakça saldırılar, büyük fedakârlıklarla her şartta görevi başında olan sağlık camiamızı yıldırmayacaktır.
Hain saldırıda şehit olan Malazgirt Jandarma Komutanı Arslan Binbaşımıza Cenab-ı Hakk'tan rahmet, eşine acil şifalar diliyorum.

müezzinoğlu:
saldırılar
'algı
operasyonu'
Yorum (3)
R.A.
ne algı operasyonuymuş be, her türlü beceriksizliği itina ile örtüyor
0
Cevapla
kral
Sayın bakan bu olaylar vardı.Ama bu kadar sık değildi.Benim ve benim gibi birçok insan güvenlik sıfır yerde görev yaptık.Kelle koltukta.Daha 2 gün önce sağlık personeli dağa kaçırıldı.Keyifleri istedi serbest bıraktılar.Mecburi hizmet adı altında sağlık personelini ateşe bırakmak ve bu vahşi terörün insafına bırakmak insanimi sayın bakan.
0
Cevapla
neco
neyin algısı sayın bakan. neyi algılamamızı istiyorlar. siz algıladıysanız biz cahillere anlatın da anlayalım
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir