Medimagazin logo

Sağlık Bakanından yoğun bakımda kebap yorumu

Kaynak: TÜRKİYE
Sağlık Bakanından yoğun bakımda kebap yorumu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık koşulları için hastaların yakınlarının dahi alınmadığı yoğun bakım odalarında çekilen 'yoğun bakımda kebap keyfi' fotoğrafları Elazığ Valiliği tarafından araştırılmaya başladı. Fotoğraftaki 2 hasta bakıcının görevden alındığı bildirildi.

Bakan'dan 'kebap' yorumu: İstisnai ve hata eksik olabilir

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen kebap yeme görüntülerini değerlendirdi. Edirne'de gazetecilerin sorularını cevaplandıran Müezzinoğlu, konuya ilişkin şunları söyledi: "Her gün 1 milyon 100 binden fazla hastamıza sağlık hizmeti veriyoruz. 530 bin çalışanımız var. Bu insanlar son derece fedakar, özverili 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Şifa dağıtan bu güçlü kuruluşun istisnai bazı hataları, eksikleri olabilir. Onu da milletimizin sağduyusu ve vicdanı hoş görür."

sağlık
bakanından
yoğun
bakımda
kebap
yorumu
Yorum (9)
Dr.Cevdett
Sayın bakanımızın bu yaklaşımı bile takdire değer. Yakın geçmişte bu tür haberler çıktığında eski bakan ''soruşturma açtık, hesap soracağız'' türünden beyanat verir, moral motivasyonumuzu bozardı. Teşekkürler sayın bakanım.
0
Cevapla
Mehmet C.E.
Medyada bu haber için hekimleri aşağılayıcı yorumları okudukça rahatsız oldum.Meğer ne kadar hekim düşmanı varmış...! Milletin idrarı,pisliği,sıkıntıları için gece gündüz ömrünü tüket,uğraş didin karşılığında nefret boyutunda aşağılayıcı haber ve yorumlarla karşılaş.Anlamıyorum bir yerlerde bir hata var acaba nerde?
0
Cevapla
feridun baysal
SAĞLIK BAKANIMIZIN BU TARZDA DÜŞÜNMESİ ÖNEMLİ BİR ADIMDIR.TEŞEKKÜRLER
0
Cevapla
güner
yoğun bakımlarda personel dinlenme odaları var mı ki,eğer olsaydı bu arkadaşlarımız da eminim yemeklerini arada yiyebilirlerdi. ama bence tüm basın ve medya sağlık çalışanları hakkında bu kadar rencide edici haberler yaparken biz sağlıkçılar bu haberlere yorum yaparak bile yapmıyoruz.
0
Cevapla
Adnan Özpek
Sayın Bakana yaptığı açıklamadan dolayı teşekkür ederiz. Olan işten atılan sağlık çalışanlarına ve onların ailelerine oldu, bazıları kraldan çok kralcı oluyor. Gazetecilerin ve medyanın da, yaptıkları haberlerle ilgili olarak bilgi ve sorumluluk sahibi olması gerekir.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir