Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı: Hekim kadrosu için teklif yapılamaz

Sağlık Bakanlığı: "Konuyla ilgili yönetmelik gereği söz konusu kadro ve ruhsatın satışı mümkün değildir"
Sağlık Bakanlığı: Hekim kadrosu için teklif yapılamaz
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Sağlık Bakanlığı, "Türkiye Diyanet Vakfı'nın ihaleyle sattığı ruhsat ve kadrosunu alan bir hastanenin, bunları LÖSEV'e 8 milyon liraya devretme teklifinde bulunduğu" iddiası üzerine, konuyla ilgili yönetmelik gereği söz konusu kadro ve ruhsat satışının mümkün olmadığını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı'ndan, bugün bir gazetede yer alan "Dr. Ticaret" başlıklı haberle ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Haberdeki, "Diyanetten 7 milyon TL'ye kadro alıp, LÖSEV'e 8 milyon TL'ye teklif ettiler " iddiası anımsatılan açıklamada, "Konuyla ilgili yönetmelik gereği söz konusu kadro ve ruhsatın satışı mümkün değildir" ifadesine yer verildi.

hekim kadrosu
doktor kadrosu
sağlık bakanlığı
kadro satışı
Yorum (3)
dr
Uygulanan sağlık politikaları meyve vermeye başladı hayırlısıyla.Daha bu iyi günlerimiz bi durun bakalım daha neler neler yaşayıpta göreceğiz
0
Cevapla
Tamer
SB dışındaki Kurum hekimlerine Döner vermeyip mağdur ediyorsunuz. Neden SGK-SGK hekimine döner alamadığı için verdiğiniz EK Denge Tazminatından da vermiyorsunuz? Bu bir ayrımcılık değilse, söyler misiniz nedir?
0
Cevapla
Cengiz
Tamer kardeşim, son derece haklısınız. SGK hekimi yanında Askeri hekimler de %700'lük Ek Denge Tazminatı almaktalar. Neden mi, aynen sizin gibi Döner alamadıkları içinmiş??
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir