Medimagazin logo

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü, hizmet içi eğitim seminerlerine başladı

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü, Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) işbirliği ile düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerine başladı.
Kaynak: CİHAN
Samsun Sağlık İl Müdürlüğü, hizmet içi eğitim seminerlerine başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gazi Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen hizmet içi eğitim derslerinin ilkinde 'Biyomedikal Cihaz Teknolojileri ve Medikal Gazlar ile Sterilizasyon Konteynırları ve Aksesuarlarının Kullanım Özellikleri ve Bakımı' konuları ele alındı.

‘Sağlık Kenti’ sloganıyla yola çıkan Samsun'da hedefe ulaşma konusunda ciddi mesafeler katediliyor. Samsun Sağlık Müdürlüğü, MEDİKÜM ortaklığı ile başlattığı hizmet eğitim programları kapsamında kamu ve özel sektör sağlık kuruluşlarında çalışanları bilgilendiriyor. Biyomedikal Cihaz Teknolojileri ve Medikal Gazlar ile Sterilizasyon Konteynerleri ve Aksesuarlarının Kullanım Özellikleri ve Bakımı seminerine katılan kent merkezi ile ilçelerden çok sayıda katılımcı, önemli bilgilere sahip oldu.

Seminerde MEDİKÜM üyesi Bilim Teknik Tıp Tekniği Şirketi sahibi ve Biyomedikal Mühendisi Ahmet Alpdoğru, biyomedikal cihaz teknolojilerinin sağlıktaki işlevselliğinden söz ederek medikal gazların önemini anlattı. Makine mühendisi ve Bahadır Tıbbi Alet Cihazları Arge Müdürü Veli Yolsever de sterilizasyon konteynırlarının ve aksesuarlarının nasıl kullanılması gerektiği, özellikleri ve bakımları konularında davetlileri bilgilendirdi.

Hizmet içi eğitim seminerine hemşire, teknisyen, hizmetli, sağlık memuru, doktor ve hastane yöneticileri de büyük ilgi gösterdi. Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ramazan Taşdemir, MEDİKÜM işbirliği ile benzer eğitim seminerleri vermeye devam edeceklerini bildirdi.

samsun
sağlık
i̇l
müdürlüğü
hizmet
içi
eğitim
seminerlerine
başladı
Yorum (2)
vs vs
editör danıştay en son muayenehane genelgesinin yürütmesini durdurmuş.
0
Cevapla
mg
editöün dikkatine: Muayenehanelerle ilgili standartlara yürütmeyi durdurma http://www.ttb.org.tr/index.php/Haberler/muayenehane-3179.html
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir