Medimagazin logo

Tıp camiasının acı kaybı! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Tıp camiasının acı kaybı! Prof. Dr. Sezer Hatemi hayatını kaybetti
Prof. Dr. Sezer Hatemi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bakan Koca, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, ihtisas dönemi hocalarından Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin vefatını üzüntüyle öğrendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kendisine Allah'tan rahmet, başta eşi Prof. Dr. Hüsrev Hatemi ve yakınları olmak üzere, sevenlerine, hekim camiamıza başsağlığı diliyorum. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Prof. Sezer hocamız, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümü'nün kurucusuydu. Öğrencileri onu daima saygıyla anacak."

 

"Tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz"

İstanbul Tabip Odasınca yayımlanan baş sağlığı mesajında ise, "1962 İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi mezunu, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümü kurucusu, çok kıymetli hocamız Prof. Dr. Sezer Hatemi’nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Değerli meslektaşımızın başta ailesi olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

prof dr sezer hatemi
cerrahpasa tip fakultesi
doktor
hekim
pediatrik endokrinoloji
Yorum (2)
Serkan Seyhan
mekanı cennet olsun hocamızın
8
Cevapla
ÖMER FARUK ATAY
medar-ı iftiharımız olan hocalarımızdan biri idi.kendisini saygı ve minnetle anıyoruz.hüsrev hoca ve tüm ailesinin, tıp camiasının başı sağ olsun.mevla rahmet eylesin.
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir