Medimagazin logo

Mahkeme tıp öğrencisi sanığı olağanüstü yetenekli ve zeki bularak beraat ettirdi

İngiltere’de mahkeme, erkek arkadaşını bıçaklayan Oxford Üniversitesi tıp öğrencisi genç kadını “olağanüstü yetenekli ve zeki” bulunca beraat kararı verdi
Mahkeme tıp öğrencisi sanığı olağanüstü yetenekli ve zeki bularak beraat ettirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İngiltere’nin Oxford Üniversitesi’nde tıp eğitimi gören Lavinia Woodward (24) isimli kadın, Tinder aracılığıyla bulduğu erkek arkadaşı Thomas Fairclough’ı bacağından bıçakladı. İddiaya göre Woodward, sevgilisinin üzerine laptop, bardak ve reçel kavanozu da fırlattı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre mahkeme, tıp dergilerinde makaleleri yayınlanan ve gelecek vaat eden kalp cerrahının ceza almasının “kariyerini kötü yönde etkileyeceği için” beraat kararı verdi. Yargıç Ian Pringle, “Bu olağanüstü yetenekli genç kadının istediği mesleğe girme konusundaki uzun süredir çabaladığı kariyer hedefini önlemek çok ağır bir ceza olur” diye konuştu.

Woodward, haberi kutlamak için mahkemenin hemen ardından Barbados’a tatile gitti. Woodward’ın bir arkadaşı ise, “Nobel Ödülü kazanabilecek kadar zeki birisidir” açıklamasını yaptı.

 

HABERİN ORİJİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ

tip egitimi
lavinia woodward
Yorum (1)
murat uyan
Haberin orjinalinde kızın cerrah olmayı isteyen bir tıp öğrencisi olduğu yazıyor.Kalp cerrahı olduğundan ya da makalelerinin olduğundan ya da bir arkadaşını kendisi için "nobeli bile alır" dediğinden bahsetmiyor hiç sevgili medimagazin admini....
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir