Medimagazin logo

Çukurova Tıp'a yeni dekan

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı'na Prof. Dr. Dilek Özcengiz atandı.
Çukurova Tıp'a yeni dekan
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Tıp Fakültesi dekanlık makamında yapılan törende, Prof. Dr. Behnan Alper, görevini Prof. Dr. Özcengiz'e devretti.

Türkiye'nin çok köklü tıp fakültelerinden birinde 3 yıl süreyle görev yaptığını belirten Prof. Dr. Alper, "Elimizden geldiğince fakültedeki eğitim düzeyi kalitesini ve standartlarını yükseltmeye çalıştık. Bu konuda akademisyenlerimiz ve idari personelimiz bizlere çok ciddi destek verdi. özellikle Türkiye'deki tıp eğitiminin standartlarının iyileşmesi amacıyla yapılan akreditasyon oluşumunun içerisinde yer aldık. Fakültenin akreditasyon alması için çok çaba harcadık. Belli bir noktaya geldik, ama hala çok eksikliklerimiz var" diye konuştu.

Önemli hizmetler yapan Prof. Dr. Behnan Alper'in, fakültenin akredite olmasında çok büyük katkılarının olduğunu belirten Prof. Dr. Dilek Özcengiz ise,

"Akredite olarak bir kurumun başında görev yapmak çok önemli, çok değerli. Hepimizin daha önceki yönetimlere çok borcu var, çünkü bu bir bayrak yarışı" ifadelerini kullandı.

Özcengiz, her gelenin bir öncekinden daha iyisini yapması gerektiğini belirterek, hem kurum mensuplarına, hem de topluma ve insanlığa en iyi hizmeti verebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Özcengiz, çalışmalarından dolayı Alper'e plaket takdim etti.

dilek özcengiz
çukurova tıp
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir