Medimagazin logo

Yeni mezun doktor, ilçe sağlık müdürlüğüne atandı

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğüne 2023 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Dr. Muhammed Ali İşlek atandı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Yeni mezun doktor, ilçe sağlık müdürlüğüne atandı
Dr. Muhammed Ali İşlek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğüne 27.03.2024 tarihinde Doktor Muhammed Ali İşlek'in İlçe Sağlık Müdürü olarak ataması yapılmıştır. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2023 yılında mezun olan Dr. Muhammed Ali İşlek'e yeni görev yerinde başarılar dileriz"

dr muhammed ali islek
ilce saglik mudurlugu
canakkale
gelibolu
Yorum (15)
CİNNET FANUSU
hangi eşsiz tecrübesizden dolayı yapılmıştır acaba? tamam gençlere yol verilsin ama tıbbiyeden mezun olur olmaz -sağlık bürokrasisi, toplum sağlık hizmetlerindeki donanım vs_ bilgi sahibi bile değilken acaba trollükten mi veya nepotizmden mi???
16
Cevapla
candr
yönetici olmak için meslekte pişmek lazım önce... en az 20 yıl çalışma tecrübesi zorunluluğu şartı olmalı yönetici olmak için !
27
Cevapla
Devrimci Derviş
hamsın, pişeceksin, yanacaksın çok şükür o makamı hak edeceksin, amma velakin geçen sürede yaktığın canların hesabı üzerinde kalacak. yüksek bürokrasi ,mevkiye adam seçerken bu arkadaşların şimdi ve sonrasında başına gelecekleri de hesap etmesi güzel olurdu.
17
Cevapla
Yorumsuz
tek referans ismi sanırım
5
Cevapla
Surgeon
en azından mezun olmuş..internken de müdür olabilirdi..
33
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir