Medimagazin logo

Hastanenin yönetiminde önemli değişiklik

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde yönetim değişikliğine gidildi.
Hastanenin yönetiminde önemli değişiklik
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Opr.Dr.Erhan Hafiz yönetici olarak göreve başlarken, Başhekim Yardımcılıklarına Uzm. Dr. Ali Burak Binboğa, Uzm.Dr. Ali Gözey, İdari İşler Müdürlüğü'ne Ökkeş Tazeoğlu, Sağ.Bakım. Hiz. Müdürlüğü'ne Fatma Kılıç, Has. Hiz. ve Sağ. Otelcilik Müdürlüğü'ne Hamza Sabancı, Müdür Yardımcılıklarına İlyas Özberk, Muzaffer Yıldız, Derya Çelik getirildi.


Hastane yöneticisi Opr.Dr.Erhan Hafiz, yenilikler konusunda yaptığı açıklamada, ”Bilindiği gibi Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi bölge ve savaş hastanesi olarak Gaziantep’e ve çevre illere hizmet veren, bu nedenle de bölgenin yüzde 60 yükünü taşıyan bir hastanedir.


Ekibim ve benim temel yaklaşımımız, hasta ve yakınlarının memnuniyeti doğrultusunda, tüm hastane çalışanlarının daha özverili ve daha disiplinli bir anlayışı benimsemeleridir. Bu doğrultuda özel hastane mantığıyla farklılıklar oluşturmak, gerek hastanenin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, gerekse daha verimli bir çalışma ortamı için organizasyonlar yapmak, daha da önemlisi çağdaş tedavi yöntemleri konusundaki yenilikleri, gerek bilgi gerekse donanım anlamında hastanemize getirmektir. Hastane çalışanlarına sosyal aktivite alanları oluşturmak, hastanenin mevcut durumunu, yeşil alanları, iç ve dış görünümüyle çağdaş bir yapıya kavuşturmak kesinlikle önceliklerimiz arasındadır” dedi.

dr. ersin arslan devlet hastanesi
opr.dr.erhan hafiz
Yorum (1)
bevliyeci
Lafa Bak:"Ekibim ve benim temel yaklaşımımız, hasta ve yakınlarının memnuniyeti doğrultusunda, tüm hastane çalışanlarının daha özverili ve daha disiplinli bir anlayışı benimsemeleridir." Yani doktorlarımızı daha çok çalıştıracağız disipline sokacağız.... Tarih sizin gibi yöneticileri nasıl yad edecek göreceğiz...
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir