Medimagazin logo

Polikliniklerin giriş kapısı kantin işlemiyor diye değiştirildi!

Bursa Mudanya Devlet Hastanesi'nin ön giriş kapısı kantin iş yapmadığı gerekçesiyle kapatılıp girişler başhekimlik kapısından verilmeye başlandı.
Polikliniklerin giriş kapısı kantin işlemiyor diye değiştirildi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Mudanya Devlet Hastanesi'nin ön giriş kapısı, hastane kantinin yeterince iş yapmaması sebebiyle kapatılarak girişler kantinin bulunduğu taraf olan başhekimlik kapısından verilmeye başlandı.

 

Bu uygulama hastaneye tedavi olmak için gelen vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Poliklinikler giriş kapısının camına asılan yazıda "Poliklinik girişleri bundan sonra başhekimlik kapısından olacaktır" yazısı asıldı.

 


 

HABERLE İLGİLİ HASTANENİN AÇIKLAMASI:

 

MUDANYA DEVLET HASTANESİ BASIN AÇIKLAMASI
İlgi: Bursa'da Hastanenin Giriş Kapısı Kantin İçin Değiştirildi haberi hakkında.

Mudanya Devlet Hastanesi 04.03.2014 tarihinde Mudanya Tepedevrent Mevkiinde Aydınpınar Mahallesinde hizmette açılmıştır. Hastanemiz ilk ciddi kışını ve soğuk havaları bu yıl yaşamıştır. Hastane konum itibariyle Mudanya ilçesi ve Bursa ‘ya göre daha yüksek bir konumda olup daha fazla rüzgâr almakta ve il ve ilçe merkezine oranla daha çok kar tutmaktadır. Özellikle çok soğuk havalarda poliklinikte mevcut bulunan fotoselli otomatik kapılar arası mesafenin kısa olması sebebiyle bir kapı kapanmadan diğeri açılmakta ve dış ortamdaki soğuk hava mevcut hava perdesine rağmen olduğu gibi poliklinikleri kaplamaktadır. Polikliniklerde görev yapan personelimiz ve hastalarımız bu soğuk havadan dolayı şikâyette bulunulmuşlardır. Polikliniklerdeki bu soğuğa kısa vadede kalıcı bir çözüm bulunamamıştır. Mevcut tüm alternatifler denendikten sonra yönetim olarak hasta ve çalışanlarımızın rahatsız olmaması için polikliniğe en yakın ve uygun olan Başhekimlik kapsısından giriş yapılması bu soğuk havalar için uygun görülmüş olup, bu uygulama havaların soğuk olduğu şubat ayı içerisinde 2-3 hafta kadar uygulanmıştır. Bu uygulamada hastalar kantinin içinden geçmeleri ve benzeri durum söz konusu olmayıp hastane başhekimliğine giriş olarak kullanılan ana giriş kapısı kullanılmıştır. Kantinle ilişkilendirilmesi vicdansızlık ve yalandır. Havaların ısınmasıyla poliklinik kapıları şubat ayının son haftasından itibaren açılmıştır. Bilgilerinize arz ederiz.

polikliniklerin
giriş
kapısı
kantin
işlemiyor
diye
değiştirildi!
Yorum (16)
Kamil
Böyle bir aymazlık, rezillik olur mu? Orada parası olmayan insanlar çocuklarını getiriyor. Parası olmayan insanın çocuğu mecburiyetten çikolataların, yiyeceklerin vs. olduğu yerden geçirilir mi? Yazıklar olsun. O hastanenin yöneticilerini tanımış olsam tüm ilişkilerimi hemen keserdim.
0
Cevapla
DR. CANKAT
YENİ KAPI , YENİ TÜRKİYE
0
Cevapla
dr. rafet aslan
hiç şaşırmadım.
0
Cevapla
Ömer Faruk METE
MUDANYA DEVLET HASTANESİ BASIN AÇIKLAMASI İlgi: Bursa'da Hastanenin Giriş Kapısı Kantin İçin Değiştirildi haberi hakkında. Mudanya Devlet Hastanesi 04.03.2014 tarihinde Mudanya Tepedevrent Mevkiinde Aydınpınar Mahallesinde hizmette açılmıştır. Hastanemiz ilk ciddi kışını ve soğuk havaları bu yıl yaşamıştır. Hastane konum itibariyle Mudanya ilçesi ve Bursa ‘ya göre daha yüksek bir konumda olup daha fazla rüzgâr almakta ve il ve ilçe merkezine oranla daha çok kar tutmaktadır. Özellikle çok soğuk havalarda poliklinikte mevcut bulunan fotoselli otomatik kapılar arası mesafenin kısa olması sebebiyle bir kapı kapanmadan diğeri açılmakta ve dış ortamdaki soğuk hava mevcut hava perdesine rağmen olduğu gibi poliklinikleri kaplamaktadır. Polikliniklerde görev yapan personelimiz ve hastalarımız bu soğuk havadan dolayı şikâyette bulunulmuşlardır. Polikliniklerdeki bu soğuğa kısa vadede kalıcı bir çözüm bulunamamıştır. Mevcut tüm alternatifler denendikten sonra yönetim olarak hasta ve çalışanlarımızın rahatsız olmaması için polikliniğe en yakın ve uygun olan Başhekimlik kapsısından giriş yapılması bu soğuk havalar için uygun görülmüş olup, bu uygulama havaların soğuk olduğu şubat ayı içerisinde 2-3 hafta kadar uygulanmıştır. Bu uygulamada hastalar kantinin içinden geçmeleri ve benzeri durum söz konusu olmayıp hastane başhekimliğine giriş olarak kullanılan ana giriş kapısı kullanılmıştır. Kantinle ilişkilendirilmesi vicdansızlık ve yalandır. Havaların ısınmasıyla poliklinik kapıları şubat ayının son haftasından itibaren açılmıştır. Bilgilerinize arz ederiz.
0
Cevapla
bulut
o hastanenin idaresi uyuyor mu? balıkesir taraflarında 1-2 yıl önce bir hastanede sabahları poğaça sıcak süt ve şerbet dağıtılıyordu. bunların da aynı hizmeti sunması gerekmiyor mu??
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir