Medimagazin logo

112 ekibi okulda saldırıya uğradı

Samsun'da okulda bir öğrencinin elinden yaralanması olayına giden 112 Acil servis ekibi öğrencilerin ve öğretmenlerin saldırısına uğrayarak darp edilip yaralandı.
112 ekibi okulda saldırıya uğradı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir lisede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisinin elinden yaralanması olayına müdahaleye giden 112 Acil Servis ekibi burada öğrencilerin saldırısına uğradı. Darp edilen ambulans şoförü Cemal Aşkar(48) ile stajyer Acil Tıp Teknikeri Birkan Göç (18) yaralandı. Öğrencilerin saldırısı sırasında tekme atılması sonucu ambulansa maddi hasar meydana geldi. Saldırıya uğrayan sağlıkçılar İlyasöy Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundular. 

Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz ve Türk Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkanı Erdoğan Çakmak, saldırıya uğrayan sağlıkçıların bulunduğu İlyasköy Polis Merkezi'ne giderek olayla ilgili bilgi aldı. Her iki sendika başkanı da sağlıkta şiddetin biran önce durdurulması gerektiğini belirterek, özellikle böyle bir saldırının eğitim kurumunda olmasından dolayı üzüntülerini dile getirdiler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı.

112
acil servis
samsun
saldiri
Yorum (1)
mehmet celal
biz eğitim şart diye düşünürken... demek balık baştan kokmuş...
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir