Medimagazin logo

Akdağ’dan sürpriz ziyaret; Hasta muayene edip reçete yazdı!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ’25 Eylül Dünya Eczacılık Günü’ dolayısıyla Ankara’nın Ümitköy ilçesinde bulunan nöbetçi eczaneye sürpriz bir ziyaret yaptı.
 Akdağ’dan sürpriz ziyaret; Hasta muayene edip reçete yazdı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Karşılarında Sağlık Bakanı Akdağ’ı gören eczane çalışanları ise şaşkınlığını gizleyemedi. Çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Akdağ, "Sizin nezdinizde tüm eczacılarımızın Dünya Eczacılık Günü kutlu olsun. Bizim için eczacılar, sağlık hizmetinin sunumu için çok değerli bir paydaş. Allah hepinize sağlık, afiyet versin" dedi.
Eczacı Hakan Yeşilbağ ise Bakan Akdağ’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dike getirerek, "Böyle bir ziyareti hiç beklemiyorduk. Sağ olsun Sayın Bakanımız geldi ve 2 saatini bize ayırdı. Aynı zamanda 2 hastayı muayene edip reçete yazdı. Bizi çok mutlu etti. 30 senelik eczacılık hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm. Çok mutluyum" diye konuştu.

25 eylül dünya eczacılık günü
sağlık bakanı
recep akdağ
eczane ziyareti
Yorum (3)
Frankie Bellevan
Hangi dağda kurt ölmüş...
5
Cevapla
Yaşar
Sayın Bakanım, önceki Başbakanın "Hekim maaşları 1000 TL zam artacak" sözünü ne zaman yerine getireceksiniz?
2
Cevapla
ALİ DESIDERO
Pratisyenlik yaptığım dönemde eczaneye gidip çay içmedim etik olmaz diye düşünürdüm hep.. bakanda genç meslektaşlarımıza iyi örnek olmuş. Git eczanede recete yaz sohbet et gır gır yap ..
1
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir