Medimagazin logo

Dental İmplantoloji konferansında implant ameliyatı canlı yayınlandı

Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin (NEÜ) ev sahipliği yaptığı, bu yıl “Dental İmplantoloji” başlığı ile düzenlenen 8. Uluslararası Üniversiteler Birliği Konferansı kapsamında Diş Hekimliği Fakültesinde gerçekleştirilen implant ameliyatını katılımcılar canlı yayınla izledi.
Dental İmplantoloji konferansında implant ameliyatı canlı yayınlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KONYA-Ameliyat öncesinde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Şener, katılımcıları Konya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi ve üniversiteler arası işbirliğine açık olduklarını vurguladı.
Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Arslan Terlemez ile Yrd. Doç. Dr. Emre Korkut ve Konferans Başkanı Prof. Dr. Wissam Kamal Sharrouf’a teşekkür plaketi taktim edildi.
“Dental İmplantoloji” konferansına katılan yabancı ve yerli misafirler ile Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin bulunduğu salonda fakültenin ameliyathanesinde gerçekleştirilen implant ameliyatı canlı olarak yansıtıldı. Ameliyat sırasında katılımcılar merak ettikleri konularda ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Bozkurt Kubilay Işık’tan bilgi aldı. Ameliyatla ilgili tüm detayları ayrıntılı bir şekilde katılımcılara anlatan Işık, salondan gelen sorulara uygulamalı olarak cevap verdi.
Konferans Başkanı Prof. Dr. Wissam Kamal Sharrouf Konya’da gerçekleştirilen programın bilimsel açıdan büyük önem taşıdığını belirtti. Her birinin 400 üyesi bulunan Uluslararası Üniversiteler Birliği ile Arap Üniversiteler Birliği arasında bir anlaşma imzalandığını ve bu anlaşma kapsamında akademisyen ve personel değişimleri ile ortak programlar yapılacağını söyleyen Sharrouf, bu kapsamda NEÜ Diş Hekimliği fakültesine de sık sık ziyaretler düzenleyeceklerini ve ortak bilimsel etkinliklerin sayısını artıracaklarını belirtti. Sharrouf, konferansa emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
 

dental implantoloji
necmettin erbakan üniversitesi
diş hekimliği fakültesi
canlı ayın
iplant
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir