Medimagazin logo

Hacettepe Eczacılık’a akreditasyon belgesi

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi eğitimi Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu (ECZAK) ve Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ECZAKDER) tarafından 2015 yılı Ocak ayından geçerli olmak üzere 6 yıl süreyle akredite edildi.
Kaynak: STAR ANKARA - Görkem Yağar
Hacettepe Eczacılık’a akreditasyon belgesi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ECZAKDER Başkanı Prof. Dr. Sevim Rollas törende Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Gümüşel’e akreditasyon belgesini takdim etti. Törene Rektör Prof. Dr. Murat Tuncer, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Gümüşel, AK Parti Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt ile ECZAK ve ECZAKDER Başkanı Sevim Rollas katıldı.

 

Rektör Tuncer, “2012 yılından beri eğitim niteliği açısından en önem verdiğimiz eylem planımız akreditasyonları yapılmasıydı. Hemen her fakültede bu konuda çalışmalar hızla başladı. Mühendislik Fakültemiz, Fen Fakültemiz, Diş Hekimliği Fakültemiz ve bugün de Eczacılık Fakültemiz akreditasyonlarını aldılar. Sadece bununla da kalmadık. Hastanelerimiz ve Tıp Fakültesi eğitimimiz tekrar akredite oldu. Kaybedilen akreditasyonlarımızı da yeniden aldık. Doping Kontrol Merkezimiz yeniden akredite oldu” dedi. Rollas ise, “Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi; eğitim-öğretimi, akademik kadrosu, bilimsel araştırmaları, fiziksel ortamı, mali kaynakları, öğrenci hizmetleri, hedefleri, misyonunu gerçekleştirme durumu ve istenen standartlara uygunluk açısından ECZAKDER tarafından değerlendirildi ve kalite güvencesi onaylandı” dedi.

hacettepe üniversitesi eczacılık fakültesi
akreditasyon
Yorum (1)
Erkan
Anlamadığım niye dişhekimi başlığında? :)
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir