Medimagazin logo

İlaç ve sağlık hedeflerinde neredeyiz?

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ‘’Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi’’nde  ilaç ve sağlıkta 2023 hedeflerinin yanı sıra ilaç ve eczacılığa dair önemli konu başlıkları masaya yatırılacak.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
İlaç ve sağlık hedeflerinde neredeyiz?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İlaç ve eczacılık alanında yeniliklerin ele alınacağı ‘’3. Uluslararası  İlaç ve Eczacılık Kongresi’’ 26-29 Nisan tarihlerinde,  İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

Serbest eczacılar, kamu ve özel sektörde çalışan eczacılar, öğrenciler, akademisyenler, ilaç sektör temsilcileri ile kamu kurumlarının her kademedeki temsilcilerini ve devletin ileri gelenlerini aynı çatı altında buluşacak.

Oturum başkanlığını Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve  Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer’in yapacağı ‘’2023 İlaç ve Sağlık Hedeflerinde Neredeyiz, Ne Yapmalıyız ?’’ başlıklı oturumun konuşmacıları ise,  Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Dr.Hakkı Gürsöz, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcı Dr. Orhan Koç, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Başkanı Dr.Mete Hüsemoğlu, İlaç Endüstrileri İşverenler Sendikası Başkanı Ecz.Nezih Barut ve Türkiye İlaç Sanayi Derneği Başkanı Ecz.Cengiz Barut olacak.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı(TÜSEB)’in faaliyetlerinin de paylaşılacağı kongrenin diğer önemli konu başlıkları ise, eczacıların geleceği, ilaç sektörü ve AR-GE, kanser ve onkolojik ilaçlar, aşı üretimi, Sağlık Uygulama Tebliği, Eczacılıkta Uzmanlık ve fitoterapi gibi çok sayıda güncel konuyu içerecek.
 

ilaç
eczacılık
hedef
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir