Medimagazin logo

İşte 2015 yılının estetik trendleri!

2014 yılının favori estetik uygulamaları arasında yer alan Örümcek Ağı Estetiği, Cihantimur Yağ Transferi ve Organik Saç Ekimi bu sene de ipi göğüsleyecek.
İşte 2015 yılının estetik trendleri!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Güzellik çağlar boyu değişmeyen her insanın arzuladığı bir kavram olsa da, moda akımları gibi, yıldan yıla değişen ön plana çıkan estetik güzellik uygulamaları bulunuyor. 2014 yılında favori estetik uygulamaları arasına giren Örümcek Ağı Estetiği, bu sene de, yine ipi göğüsleyecek gibi gözüküyor.


Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Op. Dr. Selçuk Aytaç, ameliyatsız estetik uygulamalarını geleceğin kozmetik cerrahisi olarak adlandırıp, hastaya özellikle iyileşme sürecinde birçok fayda sağlayan neştersiz işlemlerin, 2015 yılının estetik trendleri olacağını söyledi.

 

Op. Dr. Selçuk Aytaç, “Artık eskisi gibi uzun iyileşme süreçleriyle sosyal hayattan koparan, hastayı eve kapatan ve bu şekilde psikolojisini bozan estetik uygulamalar tercih edilmiyor. Aslında bu trend Örümcek Ağı Estetiği ile başladı. Öğle arasında bu işlemi yapan pek çok çalışan, iş hayatının içinde bulunan hastamız oldu. Kolajen yapıyı aktive eden bir uygulama olduğu için, günden güne sıkılaşan ciltleriyle, 6 ay içerisinde Örümcek Ağı Estetiği’inden son derece büyük fayda gördüler” dedi. Op. Dr. Selçuk Aytaç, 2015 estetik trendlerini Örümcek Ağı Estetiği, Cihantimur Yağ Transferi ve Organik Saç Ekimi şeklinde sıraladı.


ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ
Örümcek Ağı Estetiği’nin cilt alt dokusunda ince uçlu iğneler vasıtasıyla tıpkı örümcek ağı gibi yerleştirilen medikal iplerle yapıldığını belirten Op. Dr. Selçuk Aytaç, zaman içinde kolajen yapısının bu bölgede artmasıyla oluşan lifting mekanizmasının, cildi gerdiğini, toparladığını ve var olan kırışıklıkları yok ettiğini söyledi.


CİHANTİMUR YAĞ TRANSFERİ
Cihantimur Yağ Transferi’nin klasik yağ enjeksiyonlarından farklı bir tekniğe sahip olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Selçuk Aytaç, “Kapalı lipokid metoduyla geliştirilen bu teknik sayesinde hastanın kendi yağından çekilen ve kök hücreden zenginleştirilmiş yağ dokusu daha uzun süre canlı kalıyor ve kök hücrenin verdiği doğallık ve canlılığa ek olarak, daha fazla yağ toplanmasına vesile oluyor. Cihantimur Yağ Transfer sistemi, kalça büyütme, dudak büyütme, meme büyütme, çarpık bacak düzeltme ve daha birçok bölgede güvenle kullanılabiliyor. Özellikle ameliyatsız yüz germe işlemlerinde Örümcek Ağı Estetiği ile entegre edilerek yapılabilen bu uygulama sonrasında, hastalar herhangi bir şişlik, morarma ya da acı hissetmeden, anında iyileşme süreci yaşayabiliyorlar. Ayrıca çekilen yağlar bu teknik sayesinde yüksek oranlarda toplanabildiği için, bölgesel yağlanmanın da önüne geçilebiliyor” diye konuştu.


ORGANİK SAÇ EKİMİ
Organik Saç Ekimi’nin Estetik International laboratuarlarının 2 senelik çalışmasının ürünü olduğunu ifade eden Op. Dr. Selçuk Aytaç, “Organik Saç Ekimi’nin temelinde yine Cihantimur Yağ Transfer sistemi bulunuyor. 2015 yılı saç dökülmelerinin ve kellik sorununun Organik Saç Ekimi sayesinde son derece verimli sonuçların alınacağı bir sene olacak. Cihantimur Yağ Transferiyle hastanın kendi bedeninden alınan kök hücreden zenginleştirilmiş sıvı, saçtan yoksun bölgeye enjekte edilerek, ekim alanının da canlanmasını sağlıyoruz. Bu sayede transfer edilen saçlar çok daha iyi tutunuyor ve gelişimleri de fevkalade canlı, parlak ve sağlıklı oluyor” dedi.

2015 yılının estetik trendleri
estetik modası
örümcek aği esteti̇ği̇
ci̇hanti̇mur yağ transferi̇
organi̇k saç eki̇mi̇
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir